Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sağlıklı Beslenme Obezite hastası kadının feryadı, Obezite Hastası Kadın, Obezite, Obeezite hastalığı

        Konya'da geçirdiği kaza sonucu aldığı kilolarla 200 kiloya kadar çıkan kadın, kendisine uzanacak yardım elini bekliyor.

        Geçirdiği kaza sonrası aldığı kilolarla 200 kiloya kadar çıkan kadın, yürümekte ve ihtiyaçlarını gidermekte zorlanıyor.

        Selçuklu ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Mualla Deniz'in (42), 4 yıl önce yaşadığı olay ile adeta hayatı karardı. Deniz, sokakta bir otomobilin kendisine çarpması sonucu dizinden sakatlandı. Maddi imkansızlıklar yüzünden tedavisini tamamlayamayan Mualla Deniz, bir süre yataktan kalkamadı ve hızla kilo almaya başladı.

        Kilolarından dolayı yürümekte zorlanan ve ağrıları çoğalan Deniz, ihtiyaçlarını çocuklarının yardımı olmadan giderememeye başladı.

        Mualla Deniz, AA muhabirine, zorluklarla dolu yaşantısını gözyaşları içerisinde anlattı. Çocuklarının ve eşinin her zaman kendisine destek olduğunu belirten Deniz, maddi imkansızlıklar nedeniyle tedaviye devam edilmediğini söyledi.

        Son zamanlarda çocuklarının yardımı olmadan ayağa hiç kalkamadığını dile getiren anne, bir an önce ameliyat olmak ve iyileşmek istediğini ifade etti.

        Deniz, kilolarından kurtularak çocuklarının güzel günlerinde yanlarında olmak istediğini vurguladı ve şöyle devam etti:

        "Çocuklarımın bir kere bile olsun toplantısına gidemedim, yanlarında olamadım. Her işimi telefonla halletmeye çalışıyorum. Ayrıca yürümek, yağmurda ıslanmak istiyorum. Yürüyen insanlara imreniyorum. Devlet büyüklerimizden yardım istiyorum. Başbakanımız Konyalı. Ondan da yardım istiyorum. Beni ayağa kaldırmalarını bekliyorum. Elimden tutmalarını istiyorum. Şu an tek başıma hiçbir şey yapamıyorum. Ya ayağa kalkayım ya da öleyim... Tek çarem bu."

        Lise son sınıfa devam eden oğlu Bekir Deniz (18) ise "Bir yandan okuyup bir yandan çalışıyorum. Okuldan ve işten kalan zamanlarda hep annemin yanındayım. Aile ekonomisine babam ve ağabeyim gibi katkıda buluyorum. O benim her şeyim. Ne kadar yorulursam da ona vakit ayırmak benim görevim ve bu görevi yaptığım için çok mutluyum. Ben küçükken annem bana nasıl baktıysa ben de ona şimdi öyle bakmaya çalışıyorum" diye konuştu.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ