Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Estetik Cerrahi Güzellik reçetesi, yabanmersini, somon, ıspanak, domates, ceviz, kivi, bitter çikolata, yoğurt, güleryüz

        Gül Gölge SAYGI / HT GAZETE

        Eminim bu besinlerin önemini hepimiz biliyoruz. Ama bilmek yetmiyor, alışkanlıklarımız arasına eklememiz gerekiyor. Yıllardır soframdan eksik etmediğim besinleri sizlerle paylaşmak istedim. Tüketmeye başladığınızda farkı sizde göreceksiniz.

        YABANMERSİNİ: Güçlü bir antioksidan, yaşlanma karşıtı. Sabahları kahvaltıda ya da gündüzleri atıştırmalık olarak tüketmeyi alışkanlık haline getirin.

        SOMON: İçeriğindeki Omega 3 yağı cildi nemlendirir.

        ISPANAK: Demir, kalsiyum, magnezyum ve vitaminler açısından oldukça zengindir. Günlük pişirip tüketmeye gayret gösterin.

        DOMATES: Tam bir antioksidan. En büyük özelliği pişirildiğinde içindeki likopenin vücut tarafından kolayca emilmesi.

        CEVİZ: Pürüzsüz cilt, sağlıklı saç ve tırnaklar, güçlü kemikler için yapmanız gereken salatalarınıza kahvaltınıza cevizi eklemek.

        KİVİ: C vitamini deposu bu meyve hem çocuklar hem yetişkinler için enerji kaynağı.

        BİTTER ÇİKOLATA: Tatlı ihtiyacınızı karşılarken cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur.

        YOĞURT: Kahvaltılarda mutlaka tüketin. Içine toz tarçın ve keten tohumu da eklerseniz hem faydalı, hem tok tutan bir kahvaltı yapmış olursunuz.

        GÜLERYÜZ: Evet pozitif olmak, pozitif bakmaya çalışmak sizi en çok güzelleştirecek şey. Sofranızdan, sevdiklerinizden eksik etmeyin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ