Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık Sakarya'da kanser tedavisi görenlere moral vermek için vosvoslarla konvoy oluşturdular

        Sakarya'da kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkinlere moral vermek amacıyla, vosvos araçlarıyla kanserde farkındalık ve sevgi konvoyu oluşturuldu.

        AA'nın haberine göre; Lösemi ve Kanser Hastaları Sağlık Eğitim Derneği'nce (KANSERDER) kanser hastalarına moral kazandırmak amacıyla Serdivan ilçesindeki bir kafede "Biz birlikte güçlüyüz" etkinliği düzenlendi.

        Çiçek, balon ve Türk bayraklarıyla süslenen kafede gönüllerince eğlenen kanser hastası çocuk ve yetişkinler, daha sonra araçlarla şehir turu attı.

        Kentin cadde ve sokaklarında balonlarla süslenen vosvos araçlarıyla dolaştırılan kanser hastaları, büyük mutluluk yaşadı.

        REKLAM

        KANSERDER Yönetim Kurulu Başkanı Nihal Akar, "mutluluklar paylaştıkça çoğalır"dan yola çıkarak kanser tedavisi görmüş ve görmeye devam eden çocukların bir kafede ağırlandığını söyledi.

        'KANSERE KARŞI EL ELE BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ'

        Akar, güzellikleri ve mutlulukları çoğaltmaktan yana olduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:"Bugün hepimiz çok mutlu olduk. Kanser, moral ve motivasyonla yüzde 50 iyileşmede kendini gösteren zor ve önemli bir hastalık. Biz de zoru en güzel şekilde mutluluğa çevirmek için 'Kansere karşı ele ele biz birlikte güçlüyüz' diyerek bugün buradayız. İnşallah bu ve benzeri çalışmaları daha etkin halde devam ettireceğiz. Şimdi buradan çocuklarımızla, ailelerimizle 'ADAWOS' grubunun vosvos arabalarıyla kanserde farkındalık ve sevgi konvoyu yapacağız. Biz böyle mutluyuz, herkesi bu mutluluğu paylaşmaya, yanımızda olmaya davet ediyoruz."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ