Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAKARYA (AA) - Sakarya'da, acil servis bölümündeki doktorun yaralı yakınları tarafından darbedilmesi olayında yaşanan kargaşa, hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.

        Alınan bilgiye göre, Pamukova İlçe Hastanesi'nde bir düğünde kavga ederek yaralanan kişiye müdahale ettiği sırada yakınları tarafından saldırıya uğrayan acil servis doktoru Mehmet Alp'in yaralanması olayına ilişkin hastanenin güvenlik kamerası kayıtları incelendi.

        Muayene odasının dışındaki kameralara yansıyan görüntülerde, güvenlik görevlisi tarafından uzaklaştırılmaya çalışılan saldırganın arbede çıkarması ve vatandaşların da saldırganı yatıştırmak için olaya müdahil olması yer alıyor.

        Pamukova ilçesinde önceki gün bir düğünde kavga ederek yaralanan kişi, tedavi için Pamukova ilçe Hastanesi'ne gelmiş, muayene edildiği esnada yakınları, acil servis doktoru Mehmet Alp ile yaralının Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilmesi konusunda tartışmıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle doktor Alp, yaralı yakınları tarafından darbedilmişti.

        Olayın ardından yaralı yakınları ekiplerce gözaltına alınmış, darbedilen doktor ise olay sonrası iş göremez raporu almıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler