Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi YOLBAK Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

        Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şehir genelinde sürdürülen sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor. Geyve’de devam eden çalışmalarda Köprübaşı Mahallesini kapsayan 2 kilometrelik güzergah sıcak asfalta kavuştu. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan YOLBAK Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Geyve’de yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Geçtiğimiz günlerde 13 kilometrelik Esenköy grup yolunu sıcak asfalt ile buluşturmuştuk. Şimdi ise 2 kilometrelik Köprübaşı Mahallemizi yenileyerek mahallemizin kullanımına sunduk. Bölgedeki çalışmalarımız Akıncı Mahallesinde devam edecek. Hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler