Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Samet Aybaba: Yıldırım Demirören en iyisi - Trabzonspor Haberleri

        Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kasımpaşa galibiyetini değerlendirerek, "Takım içindeki diyalog sahaya böyle yansırsa ligin iyi takımlarından biri olmaya adayız" dedi.

        Karşılaşmanın ardından Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bugün takımının ortaya koyduğu oyundan memnun olduğunu dile getiren Aybaba, "Maç var kazanıyoruz maç var kaybediyoruz. Bugün takımdan ve oynanan oyundan inanılmaz mutluyum. Oynanan futbol, geriye düşen takımın direnci, saha içi mücadele kulübedeki oyuncu desteği takım olma yolunda mesafe kat ettik. Yolun başındayız. Takım içindeki diyalog sahaya böyle yanısıra ligin iyi takımlarından biri olmaya adayız. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Karşı takım da elinden gelen mücadeleyi sahaya yansıtmak istedi. Bugün sahada birlikte hareket eden, bol pozisyon bulan ve üç gol atan takım vardı. Futbol adına bir şeyler yapmak bizi mutlu eder" şeklinde konuştu.

        "FUTBOLU KÖTÜ HALE GETİREN NEYSE ONU TARTIŞALIM"

        Aybaba, yabancı sınırı ile ilgili tartışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak, şu ifadelere yer verdi:

        "Kişilerle ve rakamlarla uğraşarak bu işi çözemeyiz. Türk insanı bunu anlasın. Sistemin içindeki arızayı ortaya çıkarıp onu çözelim ondan sonra bunları konuşmaya başlayalım. 15 olmuş, 2 olmuş bunlar rakamlar. Bunlarla uğraşmayalım. Futbolu kötü hale getiren neyse onu çıkaralım. Onunla tartışalım. Federasyon başkanı kim olmuş ne fark eder. Eğer böyle devam edecekse Yıldırım Demirören en iyisi diyelim."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ