Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları - Futbol Haberleri
        1

        DORTMUND 2'DE 2 YAPTI

        Beşiktaş'ın Ajax'a mağlup olduğu C Grubu'nda oynanan diğer maçta Borussia Dortmund konuk ettiği Sporting Lizbon'u 1-0 yendi.

        2

        Alman ekibine galibiyeti getiren golü 37. dakikada Donyell Malen kaydetti. Bu sonucun ardından Dortmund grupta 2'de 2 yaparak 6 puana yükseldi. Lizbon ise ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

        3

        BRUGGE ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR

        A Grubu'nda ilk maçta PSG ile berabere kalarak futbolseverleri şaşırtan Club Brugge, sürprizlere devam ediyor. Belçika temsilcisi, geriye düştüğü maçta Leipzig'i mağlup etti.

        4

        Brugge'e deplasmanda galibiyeti getiren goller Vanaken ile Rits'ten geldi. Leipzig'e Nkunku'nun sayısı yetmedi. Brugge puanını 4 yaptı. Leipzig puansız olarak haftayı bitirdi.

        5

        MESSI SİFTAH YAPTI

        Ve Messi sahnede! A Grubu'nun diğer maçında PSG, Manchester City'yi ağırladı. Çekişmeli geçen maçı ev sahibi 2-0 kazandı.

        6

        İlk gol 8. dakikada Gueye'den geldi. 74. dakikada PSG'nin yeni transferi Lionel Messi, skoru belirledi. Topu 90'a gönderen Arjantinli süperstar, yeni takımındaki ilk golünü attı. PSG 4 puana yükseldi. City 3 puanda kaldı.

        7

        LIVERPOOL FARKLI KAZANDI

        Devler Ligi B Grubu'nda İngiliz devi Liverpool deplasmanda Porto'yu 5-1 yendi. Kırmızılara farklı galibiyeti getiren goller; 16 ve 60'ta Mohamed Salah, 45'te Sadio Mane, 77 ve 83'te Roberto Firmino'dan geldi. 2'de 2 yapan Jürgen Klopp'un öğrencileri 6 puana yükseldi. Porto ise 1 puanda kaldı.

        8

        ATLETICO GERİDEN GELDİ!

        Grubun diğer maçında ise Atletico Madrid, Milan karşısında 90+7'de galibiyeti buldu.

        Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçta İtalyan ekibi 20. dakikada Rafael Leao'nun golüyle 1-0 öne geçti. 29. dakikada Franck Kessie ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Milan 10 kişi kaldı. Atletico Madrid 84. dakikada Antoine Griezmann ile skoru eşitledi. 90+7'de penaltı vuruşunu kullanan Luis Suarez, Atletico'ya 3 puanı getirdi. Atletico Madrid 4, Milan 0 puanla haftayı tamamladı.

        9

        ​​​​​​​SHAKHTAR İLE INTER YENİŞEMEDİ

        D Grubu'nda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk, Kiev Olimpiyat Stadı'nda İtalya'nın Inter takımını ağırladı.

        10

        İki takım, maç boyunca yakaladığı gol fırsatlarını değerlendiremedi ve karşılaşma 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla Shakhtar Donetsk ile Inter, grubunda ilk puanlarına ulaştı.

        11

        GECENİN SÜRPRİZİ: REAL YIKILDI

        D Grubu'ndaki diğer maçta sürpriz bir sonuç çıktı. Real Madrid evinde Moldova ekivi FC Sheriff'e 2-1 yenildi. 25. dakikada Djasur Yakhshibaev ile 1-0 geriye düşen İspanyol devi, 65. dakikada Karim Benzema (penaltı) ile skoru eşitledi. 89. dakikada Sebastien Thill'in attığı golle Santiago Bernabeu yıkıldı: 1-2. Bu sonucun ardından 6 puanlı FC Sheriff liderliğini sürdürdü. 3 puanlı Real Madrid ikinci sırayı aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ