Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Nusret Şampiyonlar Ligi'ne damga vurdu! Salah, Cristiano Ronaldo, Muhammed Salah... - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Şampiyonlar Ligi 2017-2018 sezonu finalinde İngiltere ekibi Liverpool'u 3-1 mağlup eden İspanya'nın Real Madrid takımı, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 3 kez şampiyonluğa ulaşan ilk takım olarak tarihe geçti.

        2

        İspanyol temsilcisi, 1955-1992 yıllarında Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası, 1992-1993 sezonundan itibaren ise UEFA Şampiyonlar Ligi adı altında oynanmaya başlanan Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda birçok rekorun sahibi oldu.

        3

        2015-2016'da Atletico Madrid'i, 2016-2017'de Juventus'u, bu sezon ise Liverpool'u mağlup eden Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'ni art arda 3 kez müzesine götüren tek takım olarak tarihe geçti.

        4

        Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde üst üste 6. kez gol kralı oldu.

        5

        Sosyal medya platformu Twitter'da en çok konuşulan konu, UEFA Şampiyonlar Ligi finali oldu.

        6

        Dünyada hakkında en çok twit atılan 10 konu başlığından 9'u final karşılaşmasıyla ilgili oldu. İki takım adına da yüz binlerce twit atıldı.

        7

        Twitter'da en çok konuşulan futbolcular ise 2 gol kaydeden Real Madridli Gareth Bale ile iki golde büyük hatası olan Liverpool'un kalecisi Loris Karius oldu.

        8

        Liverpool'da sakatlanarak oyundan çıkan Muhammed Salah'ın ismi ise Arapça olarak dünya listesine girdi ve Mısırlı oyuncu, en çok konuşulan isimlerin başında geldi.

        9

        Muhammed Salah'ın sakatlandığı pozisyonda bulunan Real Madridli Sergio Ramos'un ismi de Twitter'da 1 milyondan fazla yazıldı.

        10

        Ünlü Türk işletmeci Nusret Gökçe de Şampiyonlar Ligi finalini Kiev'de yaşayanlar arasındaydı.

        11

        Ünlü işletmeci, maç önünde ve sonunda birçok paylaşım yaptı.

        12

        Nusret Gökçe, Gareth Bale, Marcelo, Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos'la fotoğraf çektirirken yıldız isimler de ünlü işletmeciyle özdeşleşen "Salt bea" işaretini yaptı.

        19

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ