Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAMSUN Valisi Osman Kaymak, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şubesi'nin yapmayı planladığı 'fener alayı' etkinliğine izin verilmediği iddiasını yalanladı. Vali Kaymak, "Fener Alayı ve Gençlik Festivali yürüyüşünün iptali söz konusu değildir" dedi.

        ADD Samsun Şube Başkanı Işık Özkefeli, dün yaptığı açıklama ile 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle her yıl geleneksel olarak düzenledikleri 19 Mayıs Fener Alayı'na bu yıl valiliğin izin vermediğini söyledi. Basında yer alan haberlerin ardından Vali Osman Kaymak, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Vali Kaymak, şu ifadeleri kullandı:

        "Fener Alayı ve Gençlik Festivali yürüyüşünün iptali söz konusu değildir. Konu ile alakalı çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Fener Alayı ve Gençlik Festivali yürüyüşümüz, planlandığı gibi 18 Mayıs Cuma günü saat 21.00'da başlayacaktır. Bütün hemşehrilerimiz davetlidir."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler