Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVM) 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı 4N1K2 filminin oyuncularıyla kutladı.

        Senaryosu Deniz Coşkun tarafından kaleme alınan, Murat Onbul yönetmenliğinde beyaz perdede sevenleri ile buluşan ve kısa sürede müdavim kitlesini oluşturan “4N1K2” filminin oyuncuları, Samsun Piazza AVM’de 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Genç kuşağın fenomen oyuncuları; Atakan İsmet Hoşgören, Erman Burak Yörük, Sırrı Sina Özer ve Gözde Mutluer, saat 16.00 itibariyle Samsun Piazza AVM’de hayranlarıyla buluştu. Samsunlu gençlerin büyük ilgilisiyle karşılaşan oyuncular, hayranları ile selfie çektirdi, onlara mikrofon uzatıp kendilerine soru sormalarını sağladı. 4N1K kitabını da imzalayan oyuncular, Samsun'a ilk defa geldiklerini söyledi. Hayranlarına bol bol imza dağıtıp fotoğraf çektiren oyuncular daha sonra onlarla birlikte Piazza AVM'deki sinema salonuna geçip özel gösterimle 4N1K2 filmini izledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler