Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM), ihtiyaç sahibi kadınların kendilerine uygun yardımlara doğru erişimlerini sağlayarak, devletin farklı kurumlarının kadınlara yönelik yardım yöntemleriyle ilgili farkındalıklarını artırmak için 'Sosyal Destekler ve Kamuya Erişim Eğitimi' veriyor.

        Devletin kadın ve aileye verdiği sosyal destekler ve bu desteklere ulaşım noktasında Kamuya erişim modülünü yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen ‘Sosyal Destekler ve Kamuya Erişim Eğitimleri’ aralıksız devam ediyor. Gerek şehir merkezinde gerekse ilçe ve köylerde planlanmış bir takvim çerçevesinde gerçekleşecek eğitimler, Çarşamba ilçesinden başlayarak şehir merkezindeki eğitimlerle sürüyor.

        Sosyal Destekler ve Kamuya Erişim Eğitimleri’nin amacı ve hedefleri konusunda bilgi veren KADEM Samsun İl Temsilcisi Meral Kıvırcı, bu eğitimlerle amaçlarının hem şehir merkezinde hem de ilçelerde ve köylerde devletimizin kadın ve aileye verdiği destek ve yardımlar hakkında şehrin her köşesinde yaşayan kadınları bilgilendirmek ve bu yardımların doğru kişilere ulaştırılmasını sağlamak olduğunu belirtti. Kıvırcı, “Eğitimlerimizi şehir merkezimizden ilçe ve devamında köylerimize taşıyoruz. Devlet destekleri konusunda bilgi sahibi olmayan kadın kalmayana dek, eğitimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler