Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Çarşamba ilçesinde aniden bastıran sağanak yağış nedeniyle bazı dükkanları su bastı.

        Samsun’un Çarşamba ilçesinde, yaklaşık 40 dakika boyunca etkisini sürdüren sağanak yağış hayatı felç etti. Yağıştan en fazla etkilenen de esnaf oldu. Çuvallanarak depolarda muhafaza edilen fındıklar da su baskınından etkilendi. Fındık deposunu su basması nedeniyle yaklaşık 7 tona yakın fındık zarar gördü.

        Su baskını nedeniyle dükkanlarda birçok zarar olduğunu ifade eden esnaflar, "Ne olduğunu biz de anlamadık. Bir anda yağmur bastırdı ve yaklaşık 40 dakika boyunca şiddetli bir şekilde yağdı. Şiddetli yağış nedeniyle buradaki birçok esnafın dükkanlarını su bastı. Su baskınından en fazla fındıklarımız etkilendi. Yaklaşık olarak 67 tonluk fındık kaybımız oldu. Bu bölgede suyun akacağı bir kanal olmadığı için biz her seferinde bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Yetkililerden bu konuya çözüm bulmalarını istedik ancak onlar bize sessiz kaldı. Sesimizi duymalarını istiyoruz" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler