Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun'da narkotik polisi tarafından Canik ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen operasyonlarda 13 kişi gözaltına alındı.

        Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Canik ilçesi Yavuz Selim Mahallesi'nde Canik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte yaptıkları çalışmalarda 4 kişiyi 6.43 gram bonzai ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

        Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri İlkadım ilçesi Baruthane Mahallesi'nde bir kişiyi 0.54 gram esrar ile birlikte, Bahçelievler Mahallesi'nde 1 kişiyi 2 kök dişi Hint keneviri bitkisiyle, Selahiye Mahallesi'nde 1 kişiyi 0.05 gram bonzai ile yine Selahiye Mahallesi'nde 1 kişiyi 2.06 gram esrar ve 8 adet Lyrıca adlı uyuşturucu özelliği bulunan hap ile birlikte yakaladı. İlyasköy Mahallesi'nde 2 ayrı olayda ise 2 kişi 3,40 gram esrar ve 10 adet lyrıca hap ile yakalandı. Bir otomobil de yapılan aramada 1 adet pompalı tüfek, 2 adet amaç dışı bıçak ele geçerken bu olayda ise 2 şüpheli gözaltına alındı. Ayrıca adam yaralama suçundan aranan bir kişi de narkotik ekipleri tarafından yakalandı.

        Toplam 13 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler