Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sezon TFF 2. Lig’de mücadele edecek Samsunspor, Samet Asatekin ile sözleşme imzalayarak 1 gün içerisindeki 2. transferini yaptı.

        TFF 2. Lig takımlarından Samsunspor, transfer çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kırmızıbeyazlılar ilk olarak kulübün alt yapısından yetişen ve bonservisi Göztepe’de bulunan Canberk Dilaver ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Kırmızıbeyazlılar, Dilaver’in ardından en son Ümraniyespor’da forma giyen Samet Asatekin ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı. Ümraniyespor’dan ayrılan Samet Asatekin, Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan törende kendisini 2 yıllığına Samsunspor’a bağlayan sözleşmeye imzayı attı. Asatekin, Samsunspor’un başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

        Samsunspor ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Samet Asatekin, geçen sezon TFF 1. Lig’inde 26 maçta forma giymiş ve 1 gol kaydetmişti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler