Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Samuel L. Jackson'dan oyunculuk dersi

        Kariyerine emin adımlarla devam etmek isteyen ya da oyunculuk alanında bir şeyler yapmak isteyenler için güzel haberlerimiz var... Usta oyuncuların izinden gitmek artık kolay!

        Pulp Fiction, The Kingsman Golden Age gibi sayısız yapımda yer alan Samuel L. Jackson genç oyunculara 90$ karşılığında profesyonel oyunculuk dersi verecek. Usta oyuncu, oyunculuk dersleri yanında senaryo analizi, ses kullanımı, audition gibi dersler de vererek genç yeteneklerin profesyonel olmalarına olanak sağlayacak.

        Konuylailgili Jackson "Derslerde öğrencilerin insanları inandırma konusunda neler yapabileceklerinin sınırı olmadığını öğrenmelerini umuyorum. Eğitimin sonunda, bir odaya girip kendilerini en iyi şekilde sunabilecekleri ve sonucunda mutlu olacaklar" açıklamasında bulundu.

        Samuel L. Jackson haricinde daha öncede proje kapsamında Aaron Sorkin senaryo, Martin Scorsese ile yönetmenlik, Steve Martin ile komedi ve Shonda Rhimes ile televizyon yazarlığı konusunda çeşitli kurslar verildiğini de belirtelim.

        Oscar'a aday gösterilmiş Samuel L. Jackson'dan oyunculuk kursu almak isteyenler, kursa ait videoyu aşağıda izleyebilirler:

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ