Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şanlıurfa'da boş arsada oturup güneşlenenlerin üzerine ateş açıldı

        Şanlıurfa’da boş bir arsada oturup güneşlenen şahısların üzerine otomobilden inen bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda oturan şahıslardan bir kişi ile yoldan geçen bir vatandaş yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre ismi öğrenilemeyen bir kişi, güzel havayı fırsat bilip boş bir arsadaki taşların üzerine oturarak sohbet eden şahısların üzerine ateş açıp kaçtı. Olayda arsada oturan bir şahıs ile caddeden geçen ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.

        İHA'nın haberine göre yaralılar, çağrılan ambulanslarla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Saldırı sonrası geldiği otomobile binip kaçan zanlının peşine düşen polisler, otomobilin önünü Hayati Harrani Mahallesi’nde kesti. Otomobilden inerek kaçmaya çalışan zanlı polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

        REKLAM

        Olay yerinde yapılan incelemede av tüfeğine ait boş kovalar bulundu. Öte yandan tüfekten çıkan mermiler park halindeki iki araca da isabet etti.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ