Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde otomobilden 2 adet tablet bilgisayar çalan çocuk hırsızlar önce güvenlik kamerasına, sonra ise polise yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesinde yaşandı. Apartman bahçesinde park halinde olan bir otomobilden 2 adet tablet bilgisayar çalan ve yaşları 8 ile 12 arasında değişen 3 çocuk, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili çalışma başlatan polisler, inceledikleri kamera kayıtlarından zanlıların kimliğini belirledi. Kaldıkları adreslerden alınan S.S.T., K.T. ve M.A. sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çocuk Büro Amirliğine götürüldü. M.A.’nın evinde ele geçirilen tablet bilgisayarlar ise sahibine teslim edildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler