Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfaspor, 20112012 sezonunda sarıyeşilli takımla şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Kemal Kılıç ile yeniden anlaştı.

        TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta son haftalarda şampiyonluk kaçıran ve Playoff çeyrek finalinde elenen Şanlıurfaspor, gözünü 20182019 futbol sezonuna dikti. Emin Yetim Başkanlığındaki yönetim, yeni sezon için Teknik Direktör Kemal Kılıç ile anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik direktör, Şanlıurfaspor Tesisleri'nde düzenlenen imza töreni ile yeniden eski takımının başına geçti. Kendisini Şanlıurfaspor’a bağlayan imzayı atan Kılıç, takımı hak ettiği Spor Toto 1. Lig'e yeniden çıkarmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

        Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Emin Yetim de, Kılıç’ı tebrik ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

        Bu arada imza töreninde Başkan Yetim’in yanı sıra yönetim kurulu üyelerinden Reşit Yıldız, Feyad Güllü ve Halil Haktankaçmaz da hazır bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler