Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da yaşayan Cumali Yusuf Şeker, sağ kulağı doğuştan kapalı olduğundan dolayı yaşıtlarının kendisiyle dalga geçip güldüğünü söyleyerek tedavi olmak için yardım istedi.

        Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde yaşayan Cumali Yusuf Şeker doğduğundan beri sağ kulağı olmadığı için ve sesleri iyi işitemediğinden dolayı zorluk çekiyor. Arkadaşları kendisine güldüğü ve alay ettiği için sıkıntı yaşayan Şeker, tedavi için yardım eli bekliyor.

        “Herkes bana gülüyor”

        Okuldaki arkadaşlarının kendisiyle alay ettiğini söyleyen Cumali Yusuf Şeker, “Ameliyat olmak istiyorum. Bana yardım edin. Herkes bana gülüyor, kulağımı merak ediyorlar. Sadece bir kulağımda duyuyorum. Arkadaşlar merak ediyor kulağına ne olmuş diyorlar, doğuştan kulağım kapalı ameliyat olmak istiyorum. Bana yardım edin. Herkes bana gülüyor” dedi.

        "Çocuğuma yardım edilmesini istiyorum"

        Anne Mehtap Şeker ise “Cumali Yusuf'un annesiyim. Oğlum ilk doğduğu zaman işte ilk fark ettiğimizde bu kadar büyük bir sorun olduğunu anlamamıştım. Çocuğumu Antep'e götürdük 13 günlükken, bize 6 yaşından önce ameliyat olamayacağını söylediler. Eğer ameliyat olursa yüz felci geçirme ihtimalinin çok olduğunu söylediler. Her sene düzenli olarak kontrollerine götürüyorduk. Adana'ya en son Ankara'ya götürdük fakat hani biz bu ameliyatın bu kadar yüksek olduğunu bilmiyorduk. Bu ameliyat içinde çocuğumun göğsünden bir parça olarak yapacaklar. Ama bu kulağın çürüme ihtimalin çok olduğundan dolayı Türkiye'de sadece bir doktor var bu konuda en iyi olarak biz de ona götürmek istiyoruz. Mehmet Mutaf kendisi. Fakat muayene ücreti olsun, ameliyat masrafı olsun, bize ücret çok fazla geldiği için ameliyatı yaptırmayacağız” şeklinde konuştu.

        “Çocuğumun ameliyat olmasını çok istiyorum”

        Mehtap Şeker, “Çocuk sürekli soruyor, çok heveslenmişti. İşte bu yaz ameliyat ettirmeyi düşünüyorduk, artık yaşı dolduğu için. Ama elimizden bir şey gelmez. Buradan bütün sağlık kuruluşlarına, cumhurbaşkanımıza, Sağlık Bakanlığına ve istediğimiz doktordan yardım bekliyorum. Çünkü bizim elimizden gelen hiçbir şey yok. Bu çocuk hani sürekli umutlanıyor. Okulda sürekli dalga geçiyorlar, yolda yürürken çocuğu durdurup soruyorlar, artık ne zaman ameliyat olacaksın. Niye sürekli soruyor. Ben buradan yardım edebilecek herkesten yardım bekliyorum. Çünkü çocuğum için benim yapabileceğim hiçbir şey yok. Bir anne olarak çocuğum için üzülüyorum. Oğlum için elimden ne geliyorsa yapmak istiyorum. Son çarem sizsiniz. İnşallah bize bir yardım eli uzatırlar. Çocuğumun ameliyat olmasını çok istiyorum” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler