Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’da bir vatandaşın cüzdanını cebinden almaya çalışırken fark edilen şahıs, linç edilmekten polis sayesinde kurtuldu.

        Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Ahmet E. isimli yabancı uyruklu bir şahıs ile bir arkadaşı, yolda yürüyen bir vatandaşın cebinden cüzdanını yankesicilik yaparak almaya çalışırken, başka vatandaşlar tarafından fark edilerek yakalandı. Kısa sürede olay yerinde toplanan kalabalık, zanlılardan Ahmet E.'yi linç etmek istedi. Bir dershanenin içerisine kaçarak kurtulmaya çalışan zanlı, olay yerine gelen polis tarafından öfkeli kalabalığın elinden alındı. Gözaltına alınan şahıs emniyete götürülürken, kalabalık ise polisin uyarısı sonrası dağıldı.

        Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler