Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2018 yılındaki ilk ciddi sınavını CEV Altın Avrupa Ligi'nde bugün Şanlıurfa’da Ukrayna karşısında verdi. Milliler büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmayı 30 kazandı.

        A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2018 yılındaki ilk ciddi sınavını CEV Altın Avrupa Ligi'nin B Grubu'nda Ukrayna karşısında verdi. Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu'nda saat 15.30’da başlayan karşılaşmanın birinci ve ikinci setini millilerimiz aynı skorla 2523 kazanırken son seti ise 2520 kazanarak rakibini 30 yendi.

        B Grubu'nda Ukrayna ile birlikte Hollanda ve Slovenya ile mücadele edecek olan milliler, toplam 6 ayaktan oluşan CEV Altın Avrupa Ligi'nin ikinci maçında 23 Mayıs Çarşamba günü saat 15.30’da Van Nur Tatar Spor Salonu'nda Hollanda karşına çıkacak.

        Toplam 6 ayaktan oluşan ve 3 grup şeklinde lig usulü olarak oynanacak müsabakalar sonucunda gruplarında birinci olan takımlar ve final grubuna ev sahipliği yapacak ülke takımı, Final Four müsabakaları oynayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler