Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde sıcak havayı fırsat bilen çocuklar süs havuzlarında serinliyor. Oruç tutan büyükler ise park ve bahçelerdeki ağaç gölgelerinde yatarak, serinlemeye çalışıyor.

        Ramazan ayına girdiğimiz bu günlerde Ceylanpınar ilçesinde hava sıcaklığı 40 dereceyi bulunca ilçe halkı soluğu parklarda aldı. Oruçlu vatandaşlar çimlerde yatarak ve ağaç gölgesindeki oturarak, iftar vaktini beklerken, çocuklar ise parkın süs havuzlarında suya girerek serinliyor. Sıcak havanın ilçe genelinde iyice kendini hissettirmesi sonucu meyan kökünden imal edilen meyan şerbetine ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi. Havaların ani ısınmasından dolayı oruç tutmakta zorlandıklarını ifade eden asfalt işçisi Mehmet Güzel “ Gündüzleri şehir merkezinde yıpranan asfaltlara dolgu yapıyoruz. Sıcak havaya ve asfaltın sıcağına rağmen orucumuzu tutuyoruz. Allah oruç tutan tüm Müslümanların orucunu kabul etsin.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler