Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ŞANLIURFA´da sık sık elektrik kesildiği belirtilen bir iş hanında yangın çıktı. Cep telefonu ve elektronik malzeme satan iş yerlerinde çıkan ve itfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 3 kişi dumandan etkilendi.

        Yangın, öğleden sonra Sarayönü Mahallesi´nde 100´ civarında dükkanın bulunduğu iş hanında

        meydana geldi. İddiaya göre, gün içerisinde peş peşe elektriklerin kesildiği iş hanının ikinci katında bulunan bir depoda fişe takılı jeneratör ve elektronik malzemelerin bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın iş hanındaki diğer iş yerlerine de sıçradı. Alev ve dumanların iş hanını sarması üzerine paniğe kapılan esnaf, itfaiyeden yardım istedi.

        Korku ve paniğin yaşanmasına neden olan yangın için bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzünü siyah dumanların kapladığı yangını söndürmek için bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri 3 koldan yangına müdahalede bulunurken, çevik kuvvet ekipleri ise pasaj önünde toplanan kalabalığı güvenlik şeridi çekerek bölgeden uzaklaştırdı.

        Büyük paniğin yaşanmasına neden olan yangının elektriklerin sık sık gidip gelmesinden kaynaklandığını söyleyen esnaf, duruma tepki gösterdi. İtfaiye ekiplerinin 2 saatlik müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangın 6 işyerinde maddi hasara yol açtı. 3 kişinin dumandan etkilendiği yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler