Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Sarj olurken telefonu patlayan CEO yanarak can verdi - Teknoloji Haberleri

        Cradle Fonu CEO'su Nazrin Hassan, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kaza sonucu acı bir şekilde hayatını kaybetmişti. Ortaya çıkan verilere göre Hassan’ın yatak odasında sarj olan iki akıllı telefonundan biri patladı ve yangına sebep oldu. Yatak sayesinde kısa zamanda ilerleyen alevler ve ortaya çıkan duman odayı kapladı. Patlamanın verdiği hasardan dolayı Malezyalı yöneticinin kendisini kurtaramadığı düşünülüyor.

        Hassan’ın kayınbiraderi ise kendisinin yangından önce gerçekleşen patlama sonucu hayatını kaybettiğini söyledi ve açıklamalarına devam etti. “Biri Blackberry ve bir diğeri Huawei olmak üzere iki tane telefonu vardı. Kim zararsız bir rutin işlemin üç çocuğun yanlarında babaları olmadan büyümelerine sebep olacağını düşünebilirdi” dedi.

        REKLAM

        Teknolojik açıdan donanımlı ve bilgilibiri olan Nizrin Hassan’ın uyurken ölümüne sebep olan patlama, tüm akıllı telefon sahiplerinin korkulu rüyası. Şimdiye kadar sadece akıllı telefonlar arasında sadece The Galaxy Note 7, oluşabilecek bir patlama tehlikesiyle Samsung tarafından geri çağrılmıştı. Bunun sonucunda bazı kazalar dışında kimse ölümcül bir kazayla karşılaşmadı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ