Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sayısal Loto sonuçları için heyecan dorukta! Sayısal Loto 23 Haziran MPİ çekilişi

        Sayısal Loto sonuçları için bu akşam yani 23 Haziran Cumartesi akşamı 1128. haftanın şanslı 6 numarası çekilecek. Geçen hafta, MPİ Sayısal Loto çekilişinde altı şanslı rakamı tuturan ve 1 milyon 439 bin lira ikramiyeyi kazanan olmadı. Yani 1,4 milyon liralık ikramiye bu haftaya devretti.

        23 HAZİRAN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

        Haftanın numaraları çekildikten sonra 1128. hafta Sayısal Loto sonuçları belli olacak. Milli Piyango İdaresi Sayısal Loto sonuçlarını ve ikramiye dağılımını saat 21.30 ile 21.45 arasında açıklanıyor. Aşağıdaki bağlantı ile bu akşam haftanın Sayısal Loto sonuçlarını öğrenebilirsiniz.

        BİR ÖNCEKİ HAFTA SÜPER LOTO SONUÇLARI

        Süper Loto'nun geçtiğimiz hafta yapılan 14 Haziran 2018 tarihli 556. hafta çekiliş sonuçlarına göre şanslı numaralar 08 - 09 - 11 - 22 - 26 - 43 olarak belirlendi. Bu çekilişte 6 bilen çıkmayınca büyük ikramiye 5. devrini gerçekleştirdi. Öte yandan, 5 bilen 72 kişi 10 bin 644 lira 50'şer kuruş, 4 bilen 4 bin 904 kişi 167 lira 95'er kuruş, 3 bilen 100 bin 752 kişi 14 lira 10'ar kuruş ikramiye almaya hak kazandı.

        REKLAM

        SÜPER LOTO OYUNUNUN ÖZELLİKLERİ

        İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.

        Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir.

        Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.

        İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.

        İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.

        Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez.

        REKLAM

        Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

        Süper Loto oyununda büyük ikramiye bilen olmadığı sürece diğer haftalara devredecektir.

        Süper Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

        * (3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,

        * (5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,

        * (6) bilenlere ise, ikramiyeleri MPİ Genel Müdürlüğümüz tarafından ödenecektir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ