Yukarı

Ertuğrul SEVİM

MHP Afyonkarahisar

DOĞUM YILI 1972
MESLEĞİ İş adamı

16 Ocak 1972 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. İlk öğrenimini Bolvadin Kocatepe İlkokulunda, orta öğrenimini Yunus Emre Öğretmen Okulunda, lise öğrenimini Bolvadin Lisesinde, yükseköğrenimini ise Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksek Okulunda tamamlayarak memleketi olan Bolvadin'de iş hayatına başladı. 1992-1995 yılları arasında çalıştığı Bolvadin Belediyesi Basın-Yayın Halkla İlişkiler Bürosunda Bolvadin Gazetesi, Belediye Radyosu ve Belediye Televizyonunun kuruluş aşamalarında aktif rol alarak Belediye bünyesinde hazırlanan birçok sosyal ve kültürel faaliyette bulundu.

Daha sonra iş hayatına özel sektörde devam etti. Bu sürelerde Bolvadin ve Afyonkarahisar basınının önemli kuruluşlarında haber ve röportajları yayınlandı.

2004-2012 yılları arasında Afyonkarahisar Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreterliği görevini yürüten Sevim, aktif olarak ticaretle uğraşmaktadır. Hobi olarak yerel ve bölgesel basın-yayın kuruluşlarında köşe yazarlığı, radyo ve televizyon yorumculuğu yapmakta olan Ertuğrul Sevim evli ve iki çocuk babasıdır.

* Genel Seçim 2015 verileri Türkiye İstatistik Kurumu'ndan alınmaktadır.