Yukarı

Tuğba TURGAN

MHP İstanbul

DOĞUM YILI 1980

Tuğba Turgan, 1980 İzmir Alsancak'ta doğumludur. Babası Ali Osman, Balıkesir'li Yörük bir ailenin çocuğudur. Annesi Fatma hanım ise Bulgaristan göçmeni Türk bir aileye mensuptur. 2003 Yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünü bitiren Tuğba Turgan, Yüksek lisans eğitimine Yıldız Teknik Üniversitesi Mimari Tasarım Kürsüsü'nde devam etmektedir. 2004'te mimar olarak meslek hayatına atılmış ve 2007 yılına kadar kurumsal firmalarda çalışmıştır. 2007 yılında kendi şirketini kurmuştur. Mimarlık tasarımı ve inşaat konuları uzmanlık alanıdır. Yurtiçinde pek çok kurumsal ve özel ofis, konut ve otel projelerinde imzası vardır.

Nijerya Türkiye Büyükelçiliği Yönetim ve Konaklama Yapıları projesini uygulamıştır. Etiyopya'da bir Türk Tekstil Fabrikası projesinde çalışmıştır.

Halen İstanbul Şişli bölgesinde Mimarlık ve İnşaat faaliyetlerine devam etmektedir. 2011-2014 yılları arasında MHP İstanbul İl Başkanlığı'nda İl Divan Üyesi Ulusal basından sorumlu Basın Komisyonu Başkanlığı yapmıştır.

Tuğba Turgan, ileri derecede İngilizce bilmektedir.

* Genel Seçim 2015 verileri Türkiye İstatistik Kurumu'ndan alınmaktadır.