Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seçkin Özdemir ile Yasmin Erbil ile aşk mı yaşıyor?
        1

        Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir, Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy'dan sonra Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le mi aşk yaşıyor. Biri genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, diğeri ise Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın sosyal medya fenomeni olan kızları Yasmin Erbil.

        2

        Duymayan Kalmasın programında yer alan habere göre; Bu iki ünlü ismin yeni bir aşka yelken açtıkları iddiası son dönemlerde kulaktan kulağa dolaşıyor. Sosyal medyadan da birbirlerini takip eden Özdemir ile Erbil'in pazartesi akşamı Cihangir'in ünlü bir mekânında sarmaş dolaş eğlenmesi aşk yaşadıklarını iddialarını güçlendirdi.

        3

        NERGİS KUMBASAR'DAN AÇIKLAMA

        Yasmin Erbil, önceki gün annesi Nergis Kumbasar’la ile bir AVM'de görüntülendi. Karşısında basın mensuplarını gören Erbil, flaşların patlamasıyla annesini bırakarak kaçmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran Kumbasar ise sorular karşısında, “Kızım artık 21 yaşında. Aşk hayatına karışamam” dedi.

        4

        Mehmet Ali Erbil de çıkan haberler karşısında konuştu. Hürriyet'e açıklama yapan ünlü şovmen “Alıştık artık bu tarz haberlere, kimin ne olduğunu herkes biliyor.” dedi.

        5

        Seçkin Özdemir, geçen yıllarda Derya Baykal ve Ferhan Şensoy'un kızları Derya Şensoy'la aşk yaşamıştı. Derya Baykal'ın onay verdiği ilişki evliliğe doğru giderken sürpriz bir şekilde bitmişti.


        6

        Seçkin Özdemir'in son olarak adının aşk dedikodularına karıştığı Yasmin Erbil'in geçen aylarda 'Dünya'nın En Güzel Kokusu' seçmelerine katılmış bir rol kapmıştı. Yasmin Erbil oyunculuk alanında ilerlemek istediğini açıklamıştı.