Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selena Gomez böbrek nakli oldu

        Genç kuşağın en gözde yıldızlarından Selena Gomez bugüne kadar gizli tuttuğu bir gerçeği Instagram sayfasında yaptığı bir paylaşımla gözler önüne serdi.

        25 yaşındaki Gomez, uzun süredir tedavi gördüğü Lupus hastalığı nedeniyle böbreklerinin çalışmaz hale geldiğini ve böbrek nakline gereksinim duyduğunu açıkladı.

        Genç yıldız Instagram sayfasında hastane yatağında çekilen bir fotoğrafını paylaşıp geçirdiği böbrek naklinin hikayesini anlattı. Bütün yaz neden kliplerinin tanıtımı için etkinliklere katılmadığını soran hayranları olduğunu belirten Selena Gomez, böylece hayranlarının merakını da giderdi.

        REKLAM

        Selena Gomez, Instagram sayfasında ameliyat izlerini gösterdiği pozlarını da takipçileriyle paylaştı. Genç yıldız takipçilerine şöyle seslendi: "Geçtiğimiz birkaç ay içinde sizinle hep bunu paylaşmak istiyordum. Sağlığımın tamamen düzelmesi için buna ihtiyacım vardı. Kamuoyunun karşısında aileme ve doktor ekibine hem operasyon öncesinde ve sonrasında benim için yaptıkları her şeye teşekkür ediyorum."

        Selena Gomez, kendisine böbreğini veren kişinin de en yakın arkadaşı olduğunu açıkladı. Genç yıldız: "Güzel arkadaşım Francia Raisa, bana eşsiz benzersiz bir hediye verdi. Seni çok seviyorum kardeşim" diyerek kendisine böbrek donörü olan arkadaşına da teşekkür etti.

        Selena Gomez, mesajının en sonunda da Lupus hastalığı hakkında kamuoyunu bilinçlendirmek için açılan internet sitesine link verdi.

        Nakilden sonra sağlığına kavuşan Gomez, şu sıralar yönetmenliğini Woody Allen'ın yaptığı yeni filminin çekimleriyle meşgul.

        SELENA GOMEZ'E BÖBREĞİNİ VEREN FRANCIA RAISA ALMENDAREZ KİMDİR?

        29 yaşındaki Francia Raisa Almendárez, bir oyuncu. İkilinin yolları 10 yıl önce bir çocuk hastanesine yapılan ziyaret sırasında kesişti. Ondan sonra da bir daha ayrılmadılar.

        Francia Raisa Almendárez, ünlü yıldızın haberi sosyal medya hesabından duyurduğu gün aynı pozu kendi Instagram sayfasında da paylaştı. Raisa, arkadaşının hayatını kurtarma şansı bulduğu için çok mutlu olduğunu belirtti.

        Lopez'e bir böbreğini veren Francia Raisa bu süreçte kendi hayatının da değiştiğini açıkladı.Francia Raisa Almendárez, paylaşımını "Seni seviyorum kız kardeşim, bu yolculukta birlikte olduğumuz için mutluyum" diyerek bitirdi.

        Francia Raisa Almendárez, tıpkı yakın arkadaşı Selena Gomez gibi gösteri dünyasından. Çok sayıda TV ve sinema filminde oynayan Raisa, TV şovlarında ve video kliplerde de kamera karşısına geçti.

        Genç kadın geçen yıl yaptığı bir açıklamada Gomez ile birlikte geçirdikleri zaman içinde biriktirdikleri anılardan dolayı mutlu olduğunu belirtmişti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ