Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sema Aydemir kimdir,nerelidir? - Survivor All Starlar Sema Aydemir kaç yaşında?
        1

        Sema Aydemir Survivor 2018 All Starlar takımında yer alan isimlerden biri oldu. Peki Sema Aydemir kimdir? Survivor 2018 10 Şubat akşamı ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. İşte Sema Aydemir hakkında detaylar...

        2

        Sema Aydemir Survivor 2018 All Starlar kadrosunda... Ekranların en sevilen ve en çok izlenen yarışmalarından biri olan Survivor yeni sezona merhaba dedi.

        3

        Survivor'a damga vuran isimlerden oluşan All Starlar kadrosunda yer alacak isimlerden biri de Sema Aydemir oldu. Survivor'ın en iyi kadın yarışmacılarından biri olan Sema Aydemir bu yıl da rakiplerini zorlayacak...

        4

        Sema Aydemir, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. Survivor 2018 yarışmacısı Sema Aydemir, 400 mt engelli yarışlarıyla tanındı.

        5

        Sema Aydemir geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir.

        6

        Sema Aydemir, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.