Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sen Anlat Karadeniz 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman!

        Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu, Sinan Tuzcu, Gözde Kansu, Öykü Gürman gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. son bölümü ile ekranlara gelmişti. Son bölümün ardından izleyiciler heyecanla yeni bölüm fragmanını araştırıyordu. Beklenen 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki, Sen Anlat Karadeniz 4. bölümde neler olacak? İşte, Sen Anlat Karadeniz 4. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        SEN ANLAT KARADENİZ 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Sen Anlat Karadeniz dizisi 4. yeni bölümü ile 14 Şubat Çarşamba 20:00'de ATV ekranlarında olacak.

        SEN ANLAT KARADENİZ 3. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Nefes ve Yiğit'i bulamadığı için deliye dönen Vedat, yayla evinden bir kurban alarak ayrılır. Bu kurban Mustafa'dır ve Vedat, Kaleli Ailesi'nin ocağına çok büyük bir ateş düşürür. Ya Tahir ölecektir, ya Mustafa. Seçim Kalelilerindir.

        REKLAM

        Ama Deli Tahir, deliliğini konuşturduğu müthiş bir planla abisinin yerini öğrenir. Tayfasını toplar, yanına Yangazları da alarak abisini kurtarmaya gider. Deli Tahir'in cesareti abisini kurtarmaya yetecek midir? Eyşan ise bu cehennemin tek soğuk zekasıdır. Nefes'in umudunu geçmişten gelen tek bir fotoğrafla söndürmeyi başarır.

        Bu fotoğrafı gören Tahir yıkılır ve Nefes'i korumaktan değil ama Nefes'in kendisinden vazgeçer. Artık o Mercan'la evlenmeyi kabul eden bir adamdır. Nefes vicdanıyla büyük bir savaştadır. Kendisine çektirilen acılara yıllarca katlanmıştır ama kendisi yüzünden başkalarının acı çekmesini istemez.

        Bu hesaplaşmanın sonunda, Nefes özgürlüğünden vazgeçer. Ancak mahpusluğunun sınırlarını bu sefer kendisi çizecektir.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ