Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası isyan etti - Beşiktaş Haberleri
        1

        Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde yaşananlar, Türk futbol tarihine “Kara leke” olarak geçerken, hiç kuşkusuz en büyük şoku yaşayan isim Şenol Güneş oldu.

        2

        Güneş’in başına aldığı yabancı cisimle boylu boyuna uzanmış görüntüsü herkesi üzdü.

        3

        Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, maçı Ümraniye’de izleyen Başkan Fikret Orman, hocasının yaralandığını görür görmez hemen hastaneye koştu.

        13

        "Suçlular bulunsun istiyorum. Cezaları neyse çeksinler. Yasalar da buna göre düzenlenmeli”

        14

        "BİZDE DE OLURSA TAVIR AYNI"

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile teknik direktör Şenol Güneş dün de durum değerlendirmesi yaptılar.

        15

        Görüşmede Orman ve Güneş’in Kadıköy’de yaşananların ardından kendi evleri Vodafone Park’ta da benzer hadiseler yaşanması halinde aynı tavrı ortaya koyma konusunda mutabakata vardıkları öğrenildi.

        16

        Öte yandan dün sabahki çalışmaya çıkmayan Şenol Güneş, bugünü de dinlenerek geçirecek ve idmana çıkmayacak.

        17

        "3 KEZ BEYİN SARSINTISI GEÇİRDİM TEKRARINDAN KORKTUM"
        Futbolculuk döneminde 3 kez beyin sarsıntısı geçirdiğini söyleyen deneyimli hoca, gelen yabancı maddeler nedeniyle düş- mesi sonucu bunun tekrarlamasından korktuğu için panik yaşadığını ifade etti.

        18

        Güneş’in, “Daha önce futbol oynarken başıma böyle şeyler gelmişti. Birinde Rize’de kaya geldi. Diğerinde Erman Toroğlu ile çarpıştık. Bir kez de Inter ile oynanan maçta yaşadım. Yine böyle olunca geçmişte yaşananları hatırladım ve korktum” dediği bildirildi

        19

        "HOCAYI YERDE SAATİNDEN TANIDIK"
        Kargaşanın içindeki futbolculardan Oğuzhan ile Mustafa Pektemek maç sonrası soyunma odası koridorlarına gelen 2. başkan Ahmet Nur Çebi, Metin Albayrak ve genel sekreter Metin Albayrak’a o anları anlattı.

        20

        Kulübenin arkasından küfürler edildiğini, kaleci Tolga’nın da karşılık verdiğini söyleyen oyuncular, “Yaşanan gerginilkte bir kol gördük. Sonra saati görünce hoca olduğunu anladık. Ondan sonra biz de kendimizi tutamadık” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ