Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin Vida için devreye girdiğini anlattı! - Fenerbahçe Haberleri

        Beşiktaş'ın ilgilendiği ve kadrosuna kattığı iddia edilen Hırvat stoper Domagoj Vida'nın, devre arası transfer döneminde Beşiktaş'ta oynamadan satılacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. HTSPOR yazarı Serdar Ali Çelikler, NTV Spor'da yayınlanan programda Vida için Fenerbahçe'nin de yaz aylarında devreye girdiğini açıkladı.

        Serdar Ali Çelikler, o olayı şu sözlerle anlattı:

        Fenerbahçe sene başında Domagoj Vida için Dinamo Kiev'e gidiyor diyor ki '4,5 milyon Euro bonservis veriyoruz. O zaman Giuliano da Roberto Soldado da yok. Bir tek Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar var, yani harcama yapmamışlar henüz. Kiev de oyuncu 6 ay sonra serbest kalacağı için satmaya karar veriyor, 'Vida'yla konuşun, biz sattık tamam' diyor. Vida'yla kopnuşup diyorlar ki 'Beşiktaş'ın verdiğinin aynısını veririz.' Vida diyor 'Biz Beşiktaş'la inanç sözleşmesi yaptık, tazminat yükümlülüğü var.' Fenerbahçe de diyor ki 'onun bir kısmını karşılarız.' Vida da diyor ki 'Yok ben Beşiktaş'a gideceğim.' Sonra da 6 ay Beşiktaş'ı bekliyor. Yani Beşiktaş'ı 6 ay bekleyen oyuncu 7 milyon Euro'ya satılır mı satılır?

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ