Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Simge Fıstıkoğlu nişanlandı! (Simge Fıstıkoğlu kimdir?)
        1

        Ünlü sunucu Simge Fıstıkoğlu ile sevgilisi Emir Tavukçuoğlu evliliğe ilk adımı attı. Simge Fıstıkoğlu kaç yaşında? Simge Fıstıkoğlu nerede çalışıyor?

        2

        Tavukçuoğlu ailesi dün akşam Simge Fıstıkoğlu'nu ailesinden istedi.

        3

        Çift aile arasında gerçekleşen törenle yüzüklerini taktı.Simge Fıstıkoğlu o anların fotoğraflarını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

        4

        Ünlü sunucu fotoğrafları "Efendim gençler birbirini sevmiş, size de 'Allah bir yastıkta kocatsın' demek düşer" mesajıyla yayınladı.

        5

        SİMGE FISTIKOĞLU KİMDİR?

        Simge Fıstıkoğlu, Türk sunucu. 12 Aralık 1982'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu.

        6

        12 Aralık 1982'de İstanbul'da doğdu. İstanbul Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’nden mezun oldu. Mesleğe 2006 yılında Habertürk'te spor spikeri olarak başladı.

        7

        2009 yılında spor müdürü olarak devam etti. 2011 yılında A Haber'e geçti. 2012 yılında Habertürk'e geçti. 1 Gün ve Gün Başlıyor programını hazırlayıp sundu. Burası Haftasonu programını da sunmuş olan Fıstıkoğlu, Show TV ile anlaşmış ve Yeni 1 Gün Programında haber sunuculuğu yapmıştır.

        8

        Eylül 2014'te programına son veren deneyimli televizyoncu farklı kurumlarda spikerlik yaptı. Simge Fıstıkoğlu 2015 yılı itibarıyla TRT Spor Kanalında Topuklu Krampon isimli Futbol Sohbet Programını Nazenin Tokuşoğlu ile birlikte sundu.

        9

        Günümüzde NTV'de hafta içi her akşam "Simge Fıstıkoğlu'yla spor akşamı" adlı programını ve "Günün İçinden" adlı haber programını sunmaktadır.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ