Farklı kıtalara ve dönemlere yayılan bu serüvende ölümcül bir tehditle savaşan beş parlak bilim insanı, doğa kanunları altüst olurken dünyayı sarsacak keşiflere imza atar.
Geri Sayım
Bölüm 1
/Geri Sayım
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Kökenleri Çin'deki Kültür Devrimi'ne kadar uzanan bir gizem ortaya çıkarken yaşanan rahatsız edici olaylar, yakın arkadaş olan bir grup parlak zekâlı bilim insanını tedirgin eder.
Kızıl Kıyı
Bölüm 2
/Kızıl Kıyı
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Auggie'nin geri sayımı, nanoteknoloji çalışmalarını tehlikeye atar. Jin kendini esrarengiz bir sanal gerçeklik oyununa kaptırır. Ye Wenjie radikal bir fikri hayata geçirir.
Dünyaların Yok Edicisi
Bölüm 3
/Dünyaların Yok Edicisi
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Sanal gerçeklik macerasını takıntı hâline getiren Jin ve Jack, karmaşık bir bilmeceyi çözmek için zamanla yarışır. Ancak bir sonraki seviyeye geçmeleri korkunç sonuçlar doğurur.
Efendimiz
Bölüm 4
/Efendimiz
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Grubu sarsan bir cinayet, Jin'i adalet arayışına iter. Önemli bir zirve öncesinde araştırmacılar, dünya dışı bir varlığa tapan aşırılık yanlısı bir gruptan haberdar olur.
Mahşer Günü
Bölüm 5
/Mahşer Günü
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Tehdidin dozu artarken düşmandan istihbarat toplamayı amaçlayan araştırmacılar, tehlikeli bir bölgede gizli bir göreve girişir. Dünya'ya ürkütücü bir mesaj ulaşır.
Hedefimiz Yıldızlar
Bölüm 6
/Hedefimiz Yıldızlar
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Önemli bir açıklama tüm dünyayı paniğe sürükleyince Wade, bir savunma planı hazırlamak için dünyanın en parlak beyinlerini bir araya getirir.
Daima İleri
Bölüm 7
/Daima İleri
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Merdiven Projesi için yapılan cesur bir teklif, grubu anlaşmazlığa düşürür. Will seçeneklerini değerlendirir. Ye tanıdık bir yere geri döner.
Wallfacer
Bölüm 8
/Wallfacer
Yayın Tarihi: 21 Mart 2024
Üst düzey bir operasyon Saul'un hayatını altüst eder. Duyguların ve beklentilerin zirve yaptığı bir ortamda, insanlık yeni ve ürkütücü bir döneme girerken sonda uzaya fırlatılır.