Piltover ve Zaun kentleri arasındaki sert çatışmanın ortasında iki kız kardeş, büyülü teknolojiler ve birbirine zıt inanışlar arasındaki savaşın karşı cephelerindedir.
Zıtlıklarla Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldin
Bölüm 1
/Zıtlıklarla Dolu Bir Dünyaya Hoş Geldin
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2021
Öksüz kardeşler Vi ve Powder, gösterişli Piltover'da gerçekleştirilen bir soygunun ardından Zaun'un yer altındaki sokaklarında sorunlara yol açar.
Bazı Gizemler Gizli Kalmalı
Bölüm 2
/Bazı Gizemler Gizli Kalmalı
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2021
İdealist mucit Jayce akıl hocasının uyarılarına aldırmadan bilim yoluyla sihirden faydalanmaya çalışır. Mafya lideri Silco güçlü bir maddeyi test eder.
Değişim için Şiddet Uygulamak
Bölüm 3
/Değişim için Şiddet Uygulamak
Yayın Tarihi: 06 Kasım 2021
Eski rakipler arasındaki efsanevi bir hesaplaşma, Zaun'un kaderini belirleyecek bir şekilde sonuçlanır. Jayce ve Viktor araştırmaları için her şeyi riske atar.
Gelişme Günü Kutlu Olsun!
Bölüm 4
/Gelişme Günü Kutlu Olsun!
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2021
Piltover onların teknolojisiyle refaha kavuşurken Jayce ve Viktor bir sonraki hamlelerini değerlendirir. Zaun'dan tanıdık bir yüz tekrar belirip ortalığı karıştırır.
Herkes Düşmanım Olmak İstiyor
Bölüm 5
/Herkes Düşmanım Olmak İstiyor
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2021
Hain fedai Caitlyn, Silco'nun izini bulmak için alt şehirde dolaşır. Jayce, Piltover'daki yolsuzluğun kökünü kazımaya çalışırken kendini hedef hâline getirir.
Bu Duvarlar Yıkıldığında
Bölüm 6
/Bu Duvarlar Yıkıldığında
Yayın Tarihi: 13 Kasım 2021
Hevesli bir çırak konseyde ustasının kuyusunu kazarken büyülü bir teknoloji hızla gelişir. Peşindeki yetkililerden kaçan Jinx geçmişiyle yüzleşmelidir.
Kahraman Çocuk
Bölüm 7
/Kahraman Çocuk
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2021
Caitlyn ve Vi, Zaun'un sokaklarında bir müttefikle buluşup ortak bir düşmanla çılgın bir savaşa doğru yol alır. Viktor zor bir karar verir.
Yağ ve Su
Bölüm 8
/Yağ ve Su
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2021
Reddedilen vâris Mel ve onu ziyarete gelen annesi birbirlerine savaş taktikleri verir. Caitlyn ve Vi beklenmedik bir ittifak kurar. Jinx şaşırtıcı bir değişim geçirir.
Yarattığın Canavar
Bölüm 9
/Yarattığın Canavar
Yayın Tarihi: 20 Kasım 2021
Tehlikeli bir şekilde savaşmanın eşiğine gelen Piltover ve Zaun liderleri son bir anlaşmaya varır. Ama kaçınılmaz bir sürtüşme her iki şehri sonsuza dek değiştirir.