Bad Blood
Gerçek olaylardan esinlenen bu suç draması, Montreal'in organize suç şebekesini yöneten Rizzuto ailesine ve ailenin haleflerine odaklanıyor
Yara Dokusu
Bölüm 1
/Yara Dokusu
Yayın Tarihi: 21 Eylül 2017
Kent dışından gelenlerin varlığı, Montreal'deki suç örgütleri arasında uzun süredir devam eden barışı tehdit ederken geçmişi Vito Rizzuto'nun yakasına yapışır.
Şölen veya Açlık
Bölüm 2
/Şölen veya Açlık
Yayın Tarihi: 28 Eylül 2017
Vito oyun dışı kalır. Nico'nun gücünü kanıtlama çabaları Declan'ın canını sıkar. Nico'nun cüretkâr kararları ona ve aileye paradan daha fazlasına mal olmak üzeredir.
Olumlu Pekiştirme
Bölüm 3
/Olumlu Pekiştirme
Yayın Tarihi: 05 Ekim 2017
Kentteki suç örgütleri arasında gerilim patlak verir. Nico'nun devam eden dengesiz davranışları Declan'ın işlerini zorlaştırır. Vito hapishanede belaya bulaşır.
Silahının Olduğu Yer Evindir
Bölüm 4
/Silahının Olduğu Yer Evindir
Yayın Tarihi: 12 Ekim 2017
Vito'nun kayıpları giderek artar. Bonannolar nüfuzlarını Montreal'de giderek daha fazla kullanırken Declan kendini Rizzutoların operasyonunun karşısında bulur.
Elinde Hiçbir Şey Yoksa
Bölüm 5
/Elinde Hiçbir Şey Yoksa
Yayın Tarihi: 19 Ekim 2017
Örgütlü suçla ilgili soruşturmalar yoğunlaşırken Vito'nun ortakları artan baskıyı hisseder. Vito'nun en güçlü ittifakları bile sınavdan geçer.
Kimsin Sen?
Bölüm 1
/Kimsin Sen?
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2018
Kanlı bir yeraltı savaşı sonrası Declan, Montreal'in uyuşturucu ticaretinin kontrolünü tek başına üstlenir. Ama İtalya'dan yeni gelenler, işleri karmaşık hâle getirir.
20 Milyonluk Greyfurt
Bölüm 2
/20 Milyonluk Greyfurt
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2018
Kartele olan borcun baskısını hisseden Declan, yeni rakiplerine karşı çıkar. Parçalanan sadakatler yüzünden statükonun dengesi bozulmaya başlar.
Una Vita Per Una Vita
Bölüm 3
/Una Vita Per Una Vita
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2018
Ailelere dokunulmaz. En azından kural böyleydi. Ama karşı taraf bu kuralı çiğneyince, Declan bu kuralı tamamen yok ederek karşılık verir.
O Gemi Kaçtı
Bölüm 4
/O Gemi Kaçtı
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2018
Hem Nats hem de Valentina eylemlerinin sonuçlarıyla uğraşır. Declan'ın limanlardan geçen sorunsuz yolu büyük bir engele takılır.
Karmaşa ve Hüzün
Bölüm 5
/Karmaşa ve Hüzün
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2018
Teresa ve Christian'ın hızla gelişen fentanil işi, Rose açısından büyük zarara yol açar. Valentina'nın itirafı ayağına dolanır.
Valentina Konusunda Ne Yapmalı?
Bölüm 6
/Valentina Konusunda Ne Yapmalı?
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2018
Valentina'nın ikilemi duyulunca Cosoleto ailesi içindeki gerginlik artar. Teresa ve Christian, Declan'ın kuyusunu kazmak için yeni bir taktik dener.
Lupara Cosoleto
Bölüm 7
/Lupara Cosoleto
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2018
Declan, Cosoleto kardeşlerin üzerindeki baskıyı artırır ve Teresa ile Christian'ı takip etmeye devam eder. Declan'ın söz verdiği hediye, Nellie'ye teslim edilir.