Breaking Bad
Kanserden öleceğini öğrenen bir kimya öğretmeni, ailesinin geleceğini garanti altına almak için metamfetamin üretip satmak üzere eski bir öğrencisiyle kafa kafaya verir.
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 20 Ocak 2008
Ölümcül akciğer kanseri teşhisi konan bir lise kimya öğretmeni, ailesini geçindirmek için metamfetamin yapıp satmaya başlar.
Yazı Tura
Bölüm 2
/Yazı Tura
Yayın Tarihi: 27 Ocak 2008
Ters giden ilk uyuşturucu işi, Walt ve Jesse'yi iki cesedi ortadan kaldırmak zorunda bırakır. Skyler ise, kocasının bir haltlar karıştırdığından şüphelenmektedir.
Eksik Parça
Bölüm 3
/Eksik Parça
Yayın Tarihi: 10 Şubat 2008
Walt, ilk uyuşturucu işinden geriye kalan pisliği temizlerken Skyler da, kocasının ikili yaşamı hakkındaki gerçekleri öğrenmeye oldukça yaklaşır.
Hasta Adam
Bölüm 4
/Hasta Adam
Yayın Tarihi: 17 Şubat 2008
Hastalığının ardındaki gerçeği açıklamak zorunda kalan Walt, bu pahalı tedavinin masraflarını nasıl ödeyeceğinin çıkmazıyla yüz yüze gelir.
Yastık
Bölüm 5
/Yastık
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2008
Eski araştırma arkadaşı, Walt'un kanser tedavisinin masraflarını ödemek üzere cömert bir teklif yapınca Skyler, bu teklifi kocasına kabul ettirebilmek için çabalar.
Heisenberg
Bölüm 6
/Heisenberg
Yayın Tarihi: 02 Mart 2008
Tedavinin masrafları ve yan etkileri artarken Walt, Jesse'den uyuşturucuyu satabilecekleri bir toptancı bulmasını ister. Bu da, Jesse'nin başını belaya sokar.
Yasa Dışı (Sezon Finali)
Bölüm 7
/Yasa Dışı (Sezon Finali)
Yayın Tarihi: 09 Mart 2008
Jesse ölümden dönünce Walt, zalim Tuco için daha da fazla uyuşturucu imal etmeyi kabul eder. Skyler ise, kız kardeşinin mağazalardan hırsızlık yaptığından şüphelenir.
Yedi Yüz Otuz Yedi
Bölüm 1
/Yedi Yüz Otuz Yedi
Yayın Tarihi: 08 Mart 2009
Son büyük uyuşturucu vurgunlarını planlayan Walt ve Jesse, ellerindeki tek müşterinin de işine geldiği zaman gözünü kırpmadan onları öldürebileceğinden endişelidirler.
Zil
Bölüm 2
/Zil
Yayın Tarihi: 15 Mart 2009
Narkotik, Tuco'yu yakalamak için bir insan avı başlatırken Skyler da, Walt'u bulması için Hank'den yardım ister.
Ölü Arının İğnesi
Bölüm 3
/Ölü Arının İğnesi
Yayın Tarihi: 22 Mart 2009
Hank'in, Walt'un uyuşturucu işiyle olan bağlantısını keşfetmesine ramak kalır. O da, izini kaybettirmek için bir plan yapar.
Özür
Bölüm 4
/Özür
Yayın Tarihi: 29 Mart 2009
Walt, Skyler ile arasındaki buzları eritmek için uğraşırken ailesinin yanından kovulan Jesse, evsiz kalır.
Hamamböcekleri
Bölüm 5
/Hamamböcekleri
Yayın Tarihi: 05 Nisan 2009
Hank, Tuco'yla karşılaşmasının ardından toparlanmaya çalışırken Jesse, piyasaya daha çok ürün dağıtabilmek için bir ekip toplar.
ATM
Bölüm 6
/ATM
Yayın Tarihi: 12 Nisan 2009
Jesse, Skinny Pete'in uyuşturucu stokunu çalan bağımlıların peşine düşerken Walt da, tedavi masraflarını ödemek için bulduğu paranın kaynağına ilişkin bir bahane uydurur.
Siyah ve Mavi
Bölüm 7
/Siyah ve Mavi
Yayın Tarihi: 19 Nisan 2009
Jesse'nin uyuşturucu baronu olarak anılmaya başlanması, Walt'u operasyonu büyütmeye iterken Narkotiğin El Paso birimine geçiş yapmak, Hank'i biraz sarsmıştır.
Saul Goodman
Bölüm 8
/Saul Goodman
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2009
Badger'ın tutuklanması, Walt ve Jesse'yi şaibeli bir avukatla işbirliği yapmaya mecbur bırakır.
Dört Uzun Gün
Bölüm 9
/Dört Uzun Gün
Yayın Tarihi: 03 Mayıs 2009
Çok ömrü kalmadığından korkan Walt, ailesinin geleceğini garantilemek adına Jesse'yle beraber dur durak dinlemeden metamfetamin üretmeye çalışır.
Kutlama
Bölüm 10
/Kutlama
Yayın Tarihi: 10 Mayıs 2009
Kanser tedavisiyle ilgili güzel haberlerin sonrasında Walt, tüm dikkatini evdekilerle arasını düzeltmeye vermeden önce kayınbiraderine çıkışır.
Yaşam Döngüsü
Bölüm 11
/Yaşam Döngüsü
Yayın Tarihi: 17 Mayıs 2009
Skyler, hamileliğin sonlarına doğru karışık duygular hissederken bir satıcının ölümü, Walt'u elindeki metamfetamini boşaltacak yeni bir yer aramaya iter.
Phoneix
Bölüm 12
/Phoneix
Yayın Tarihi: 24 Mayıs 2009
Büyük bir uyuşturucu alışverişi yüzünden kızının doğumunu kaçıran Walt, Jesse'nin paradan alacağı pay hakkında Jesse'nin sevgilisiyle karşı karşıya gelir.
ABQ (Sezon Finali)
Bölüm 13
/ABQ (Sezon Finali)
Yayın Tarihi: 31 Mayıs 2009
Walt, ameliyata hazırlanırken bir yandan da kendi hayatını ve Jesse'ninkini tekrar düzene koymak ve paranın kaynağını Skyler ile Walt Jr.'dan saklamak için uğraşır.
Terk
Bölüm 1
/Terk
Yayın Tarihi: 21 Mart 2010
Uçak faciasının sonrasında Skyler, Walt'u evden ayrılmaya zorlarken terapi, Jesse'nin kazayla ilgili hissettiği sorumlulukla yüzleşmesine yardımcı olur.
Çatıdaki Pizza
Bölüm 2
/Çatıdaki Pizza
Yayın Tarihi: 28 Mart 2010
Skyler, boşanmayı kafasına koyarken hiçbir şeyden haberi olmayan Walt da, Meksikalı uyuşturucu karteline çalışan, intikam peşindeki iki tetikçinin hedefi haline gelir.
İhanet
Bölüm 3
/İhanet
Yayın Tarihi: 04 Nisan 2010
Walt, Skyler'ın blöfünü görüp onun onayı olmadan eve geri taşınınca tansiyon yükselir. Jesse ise, uyuşturucu ticaretine geri dönmeyi düşünmektedir.
Yeşil Işık
Bölüm 4
/Yeşil Işık
Yayın Tarihi: 11 Nisan 2010
Jesse, yeni üretim metamfetaminle işlere geri dönünce Walt da, müdahil olur. Skyler ise, patronuyla yaşadığı ilişkiden dolayı sıkıntılı bir dönemden geçmektedir.
Devam
Bölüm 5
/Devam
Yayın Tarihi: 18 Nisan 2010
Skyler, Walt'un dönüşüne karşı tavrını gözden geçirirken Walt da, uyuşturucu ticaretine geri dönmeyi düşünür. Hank'in takıntısı, Jesse'ye pahalıya patlayacak gibidir.
Gün Batımı
Bölüm 6
/Gün Batımı
Yayın Tarihi: 25 Nisan 2010
Eski karavanlarının bulunması, Walt ve Jesse'yi hızlı hareket etmeye iterken Walt, Gus'ın en son teknolojiyle donatılmış laboratuvarında işe geri döner.
Bir Dakika
Bölüm 7
/Bir Dakika
Yayın Tarihi: 02 Mayıs 2010
Hank, kariyerini riske atarak kendisine saldırınca Jesse, onu mahkemeye verip intikam almaya yemin eder. Skyler da, Jesse'yi vazgeçirmesi için Walt'tan yardım ister.
Yoğun Bakım
Bölüm 8
/Yoğun Bakım
Yayın Tarihi: 09 Mayıs 2010
Uyuşturucu kartelinin saldırısının ardından Hank hayatta kalma mücadelesi verirken Walt da, Jesse'yi ortak olarak alıp beladan uzak durmaya çalışır.
Kafka
Bölüm 9
/Kafka
Yayın Tarihi: 16 Mayıs 2010
Hank'in tedavisiyle ilgili seçenekler Marie'nin sigorta şirketiyle anlaşmazlığa düşmesine neden olur. Diğer yandan Jesse payını artırmanın yollarını arar.
Sinek
Bölüm 10
/Sinek
Yayın Tarihi: 23 Mayıs 2010
Metamfetamin laboratuvarına giren ve bir türlü ölmek bilmeyen sinek yüzünden Walt ve Jesse'yi uzun ve gergin bir gece beklemektedir.
Son Kapı
Bölüm 11
/Son Kapı
Yayın Tarihi: 30 Mayıs 2010
Hank yeteri kadar hızlı iyileşemediğini düşündüğü için mutsuzdur, Skyler Saul'un para aklama planını etraflıca sorgular. Jesse rehabilitasyondaki bir hastaya aşık olur.
Yetersiz Önlem
Bölüm 12
/Yetersiz Önlem
Yayın Tarihi: 06 Haziran 2010
Jesse Combo'nun cinayetini planlayan satıcıların peşine düşer. Hank hastaneden çıkmayı kabul etmez. Skyler, kendi planını uygulaması için Walt'a baskı yapar.
Yeterli Önlem (Sezon Finali)
Bölüm 13
/Yeterli Önlem (Sezon Finali)
Yayın Tarihi: 13 Haziran 2010
Patronunun sokak satıcılarından ikisini öldürdükten sonra Walt, Gus'ın kendisini ve Jesse'yi öldürüp işe eski yardımcısıyla devam etmeyi planladığını fark eder.
Maket Bıçağı
Bölüm 1
/Maket Bıçağı
Yayın Tarihi: 17 Temmuz 2011
Üçüncü sezonun sonunda Walt ve Jesse, gerilimin zirveye ulaştığı olayların tam ortasındaydı. Şimdi, ikisi de tedirginlik içinde Gus'ın bir sonraki hamlesini bekliyor.
Otuzsekizlik
Bölüm 2
/Otuzsekizlik
Yayın Tarihi: 24 Temmuz 2011
Walt, Gus'a karşı savunmasını hazırlarken Jesse üzerindeki baskılarla başa çıkabilmek için Badger ve Skinny Pete'le barışır.
Açık Ev
Bölüm 3
/Açık Ev
Yayın Tarihi: 31 Temmuz 2011
Walt, Gus'ın hamlesinden ve Jesse'nin gittikçe kırılganlaşan ruh halinden endişelenirken Skyler da, istediğini elde etmek için baskıyı daha da artırır.
Kurşun Delikleri
Bölüm 4
/Kurşun Delikleri
Yayın Tarihi: 07 Ağustos 2011
Skyler, White ailesinin mali durumunu açıklamak için ayrıntılı bir hikaye uydururken endişeli Walt, Hank'in yeni bir soruşturma başlattığını öğrenir.
Kahraman
Bölüm 5
/Kahraman
Yayın Tarihi: 14 Ağustos 2011
Çölün derinliklerinde ilerleyen arabanın direksiyonunda Mike, yanında ise Jesse vardır. Walt ise, ortağının öldürülmesinden korkmaktadır.
Köşeye Sıkışmak
Bölüm 6
/Köşeye Sıkışmak
Yayın Tarihi: 21 Ağustos 2011
Walt'un ona gerçekleri söylemediğinden şüphelenen Skyler mesafeli bir tutum takınır. Bu arada Jesse neler yapabileceğini Mike ve Gus'a gösterir.
Sorun Çıkaran Köpek
Bölüm 7
/Sorun Çıkaran Köpek
Yayın Tarihi: 28 Ağustos 2011
Skyler Walt'tan oğluna aldığı arabayı iade etmesini ister. Walt yeni para aklama operasyonunda Skyler'ı zor duruma sokarak tepki gösterir.
Hermanos
Bölüm 8
/Hermanos
Yayın Tarihi: 04 Eylül 2011
Hank, Albuquerque'deki metamfetamin işinin patronunun Gus olduğuna dair kanıt bulunca, Walt patronu korumak için Jesse'yi ve kendisini öldüreceklerinden korkmaya başlar.
Böcek
Bölüm 9
/Böcek
Yayın Tarihi: 11 Eylül 2011
Walt, Hank'in Albuquerque'deki metamfetamin piyasasına yönelik araştırmasını önlemeye çalışırken, ölümcül bir uyarı Gus’ı Meksika karteliyle anlaşmayı düşünmeye iter.
Şerefe
Bölüm 10
/Şerefe
Yayın Tarihi: 18 Eylül 2011
Walt'un kavgada aldığı yaralar hala iyileşmemiştir. Gus, kartelle anlaşma yapmak için Jesse'yi de beraberinde Meksika'ya sürükler.
Yaklaşan Tehlike
Bölüm 11
/Yaklaşan Tehlike
Yayın Tarihi: 25 Eylül 2011
Skyler, Ted'e vergilerini ödemesi için önerdiği parayı kabul ettirmek için baskı yapar. Gus, Jesse'nin laboratuvarda yalnız başına tekrar işe başlamasında ısrar eder.
Son Zamanlar
Bölüm 12
/Son Zamanlar
Yayın Tarihi: 02 Ekim 2011
Narkotik'in Hank'e sağladığı korumadan ailesinin de yararlanmasını isteyen Walt, kaderinde yazılı olanla yüzleşmeyi bekler.
Yüzleşme (Sezon Finali)
Bölüm 13
/Yüzleşme (Sezon Finali)
Yayın Tarihi: 09 Ekim 2011
Gus'ı öldürme planları suya düşen Walt ve Jesse, izlerini silmek ve öldürülmemek için çabuk davranmalıdır.
Ya Özgürlük Ya Ölüm
Bölüm 1
/Ya Özgürlük Ya Ölüm
Yayın Tarihi: 15 Temmuz 2012
Walt, halen koruma altında bulunan ailesini görmeye giderken bir taraftan da Casa Tranquila'daki patlamanın sonuçlarıyla boğuşmaktadır.
Madrigal
Bölüm 2
/Madrigal
Yayın Tarihi: 22 Temmuz 2012
Walt ve Jesse, son işte kendilerine yardım edecek yeni bir ortak bulmaya karar verirler. Narkotik de bir şeyler bulmak umuduyla çeşitli ipuçlarını elden geçirmektedir.
Ödeme
Bölüm 3
/Ödeme
Yayın Tarihi: 29 Temmuz 2012
Skyler için korkutucu olsa da Walter tekrar eve döner. Walter, Mike ve Jesse, uyuşturucu üretecekleri yeni bir yer bulma konusunu konuşmak için Saul'la buluşurlar.
Elli Bir
Bölüm 4
/Elli Bir
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2012
Lydia, kendi çalışanını Narkotik'e ihbar ederken Mike, onun yerine Jesse'yi işe almasını önerir. Walt ve Skyler, ailenin güvende olup olmadığı konusunda tartışırlar.
Ölü Navlun
Bölüm 5
/Ölü Navlun
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2012
Mike ve Lydia, operasyon için metilamin sevkıyatını ayarlamaya çalışırlar. Walt ve Jesse, gerçek kimliklerini açığa çıkarmayacak bir plan yapmaya çalışırlar.
Satınalma
Bölüm 6
/Satınalma
Yayın Tarihi: 19 Ağustos 2012
Walt, Mike ve Jesse metilamin soygununun sonuçlarıyla boğuşmaktadır. Mike ve Jesse bu işleri bırakmayı isterlerken Walt, kendi imparatorluğunu kurmaya kararlıdır.
Adımı Söyle
Bölüm 7
/Adımı Söyle
Yayın Tarihi: 26 Ağustos 2012
Walter, Declan'la bir anlaşma yapmaya çalışır. Mike'tan elini çekmesi istenen Hank, tüm dikkatini Mike'ın adamlarına ödeme yapan avukata çevirir.
Kitaptaki Gerçek
Bölüm 8
/Kitaptaki Gerçek
Yayın Tarihi: 02 Eylül 2012
Walt, Mike'ın hapishanedeki adamlarının isimlerini öğrenmek için Lydia ile buluşur. Skyler, uyuşturucu üretmeyi bırakması için Walt'u bir kez daha ikna etmeye çalışır.
Kanlı Para
Bölüm 9
/Kanlı Para
Yayın Tarihi: 11 Ağustos 2013
Walt ve Jesse, işten uzak bir hayata uyum sağlamaya çalışırlarken Hank, önemli bir ipucu yakalar.
Gömülü
Bölüm 10
/Gömülü
Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2013
Skyler'ın geçmişi onu rahat bırakmazken Walt, kendi izlerini siler. Jesse ise, suçluluk duygusuyla mücadele etmeye devam eder.
İtiraflar
Bölüm 11
/İtiraflar
Yayın Tarihi: 25 Ağustos 2013
Jesse bir değişiklik yapmaya karar verirken Walt ve Skyler beklenmedik bir taleple başa çıkmaya çalışırlar.
Kuduz Köpek
Bölüm 12
/Kuduz Köpek
Yayın Tarihi: 01 Eylül 2013
Her şeyi değiştirebilecek planlar eyleme geçirilirken alışılmadık bir strateji meyvelerini vermeye başlar.
Korkak
Bölüm 13
/Korkak
Yayın Tarihi: 08 Eylül 2013
İşler, Walt için beklenmedik şekilde gelişiyor.
Kaçınılmaz Son
Bölüm 14
/Kaçınılmaz Son
Yayın Tarihi: 15 Eylül 2013
Dizinin sonuna yaklaşıldıkça herkes, radikal değişimlere uyum sağlamaya çalışmaktadır.
Yarım Kalan Bir İş
Bölüm 15
/Yarım Kalan Bir İş
Yayın Tarihi: 22 Eylül 2013
Dizinin sondan bir önceki bölümünde, çok önceden eyleme geçirilen olaylar sonuçlanmak üzeredir.
Elveda (Final)
Bölüm 16
/Elveda (Final)
Yayın Tarihi: 29 Eylül 2013
Ödüllü dizi, dramatik bir finalle sona eriyor.