Chambers
Kalp nakli sonrası korkunç hayaller ve şeytani dürtülerin peşini bırakmadığı bir genç, donörünün gizemli ölümünün ardındaki gerçeği ortaya çıkarmaya çalışır. (18 yaş ve üzeri için uygundur)
Bilinmeyene Doğru
Bölüm 1
/Bilinmeyene Doğru
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Sasha'nın erkek arkadaşıyla gece eğlencesi, ölüme yaklaştığı bir deneyimle ve zengin, yaslı bir çiftin ona hayatının fırsatını vermesiyle sonuçlanır.
Bilme Hakkı
Bölüm 2
/Bilme Hakkı
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Becky'ye duyduğu güçlü bağ nedeniyle kafası karışan Sasha, onun hayatını ve ölümünü daha derinden inceler. Bu arada Nancy, değerli bir yadigâra sıkı sıkıya sarılır.
İçi Kötü
Bölüm 3
/İçi Kötü
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Tuhaf olaylar, Sasha'nın kalbiyle ilgili yanlış bir şeyler olduğundan korkmasına yol açar. Ben ve Nancy, Becky'yi kaybetmiş olmanın üzüntüsünü aşmaya çalışır.
1 Fiyatına 2
Bölüm 4
/1 Fiyatına 2
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Rahatsız edici dürtülerinin Becky'den bir mesaj olduğuna inanan Sasha, sorularına yanıt almak için riskli bir plan yapar. Nancy, endişe verici semptomlar yaşar.
Cinayet Düşüncesi
Bölüm 5
/Cinayet Düşüncesi
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Sasha'nın Becky'nin öldüğü gece neler yaşandığına ilişkin takıntısı, onu birkaç şüpheliye ve şaşırtıcı gerçeklere ulaştırır. Elliot, ızdırabıyla ilgili içini döker.
Lütuf ve Şükran ile
Bölüm 6
/Lütuf ve Şükran ile
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Gittikçe büyüyen çalkantıları, sevdiklerini ondan uzaklaştırınca Sasha, yol göstermesi için tanımadığı birine başvurur. Ben ve Nancy yıkıcı ve samimi bir konuşma yapar.
Ortak Travma
Bölüm 7
/Ortak Travma
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Elliot, Sasha'ya Becky'nin davranış değişikliklerini neyin tetiklediğini çözmekte yardım eder. Yvonne, Annex meselesini iyice deşer. Nancy rahatsız edici bir keşif yapar.
Cesur Bir Adım
Bölüm 8
/Cesur Bir Adım
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Annex'in ilkbahar ekinoksu partisi sırasında Sasha, Becky'ye musallat olan karanlıktan kendini kurtarmak için aşırı önlemler alırken tehlike kol gezmektedir.
Akşam Karanlığında
Bölüm 9
/Akşam Karanlığında
Yayın Tarihi: 26 Nisan 2019
Nancy bir yandan kızının ölümüne neden olan korkunç gerçeklerle yüzleşirken diğer yandan Sasha'yı korumak ve Becky ile olan bağını sürdürebilmek için mücadele eder.