Demir El
Joaquín Manchado, sahip olduğu uyuşturucu imparatorluğunu Barselona limanından demir yumrukla yönetmektedir; ta ki yeni bir sevkiyat işi ve aileyi sarsana kadar.
Limanın Kanunu
Bölüm 1
/Limanın Kanunu
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Joaquín Manchado, Barselona limanını 30 yıldır demir yumrukla yönetmektedir. Ama kokain kaçakçılığı üzerine kurduğu bu imparatorluk beklenmedik bir düşman tarafından tehdit edilir.
Kralımız Çok Yaşa
Bölüm 2
/Kralımız Çok Yaşa
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Joaquín'in limana yeni sevkiyat getirme konusundaki aceleciliği ve düşmanlarının sayısı her geçen gün artmaktadır. Román kahredici bir gerçeği keşfeder.
Kanlı Taht
Bölüm 3
/Kanlı Taht
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Güç mücadelesi başlarken Manchado ailesinin geleceği belirsizdir. Víctor konumunu sağlamlaştırır ve bir ihanet, gruplar arasında anlaşmazlığa neden olur.
İki Katı ya da Hiç
Bölüm 4
/İki Katı ya da Hiç
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Düşmanları tarafından kuşatılan Manchado ailesi bir yandan kayıp konteynerleri arar. Bu sırada hanedanlıkları içeriden parçalanmaya başlar.
Göze Göz, Dişe Diş
Bölüm 5
/Göze Göz, Dişe Diş
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Román, Ricardo'yu aramaya devam ederken aile içindeki eski düşmanlıklar tekrar su yüzüne çıkar. Víctor, soruşturmanın gidişatını değiştirebilecek bir haber alır.
Kötüye İşaret
Bölüm 6
/Kötüye İşaret
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Bir ipucunu takip eden Víctor, kendisini yakın markaja almış olan Miki'yle burun buruna gelir. Ariel kadere meydan okur. Para aklama operasyonunda gerilim tırmanır.
Yol Ayrımı
Bölüm 7
/Yol Ayrımı
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Yaşanan çifte şokun ardından Rocío, aile işinin kontrolünü ele geçirir. Víctor'un soruşturmasında riskler giderek artar.
Kan Meselesi
Bölüm 8
/Kan Meselesi
Yayın Tarihi: 15 Mart 2024
Bir cenazede büyük kargaşa yaşanırken Víctor, Néstor ve Rocío kayıp teslimatı bulmak için çabalar. Bir aldatmaca, masum birinin hayatını tehlikeye atar.