Dexter

4. Sezon

1. Bölüm - Living the Dream
Bölüm 1
/1. Bölüm - Living the Dream
Yayın Tarihi: 27 Eylül 2009
Dexter üç çocuklu yeni hayatına adapte olmaya çalışırken yaşadığı uykusuzluk problemi işini etkilemeye başlar. Lundy yeni seri katil için geri döner.
2. Bölüm - Remains To Be Seen
Bölüm 2
/2. Bölüm - Remains To Be Seen
Yayın Tarihi: 04 Ekim 2009
Uykusuzluk yüzünden unutkanlık yaşayan Dexter, kurbanına ait ceset parçalarını nereye sakladığını hatırlayamaz. Dexter, Quinn'in bir sırrını öğrenir.
3. Bölüm - Blinded By The Night
Bölüm 3
/3. Bölüm - Blinded By The Night
Yayın Tarihi: 11 Ekim 2009
Dexter ve ailesi, oturdukları mahallede yaşanan şiddet olayları yüzünden tedirgindirler. Bu sırada "üçlemeci katil" bir sonraki kurbanını seçer.
4. Bölüm - Dex Takes a Holiday
Bölüm 4
/4. Bölüm - Dex Takes a Holiday
Yayın Tarihi: 18 Ekim 2009
Rita ve çocuklar bir düğüne katılmak için şehir dışına çıkar. Bunu fırsat bilen Dexter'ın yeni hedefi, bir polis memurunu araştırmak olur.
5. Bölüm - Dirty Harry
Bölüm 5
/5. Bölüm - Dirty Harry
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2009
Yaşanan olaylardan sonra Dexter "üçlemeci katil"in peşine düşer. Debra kontrolü dışındaki olaylar yüzünden kendini suçlar.Rita Dexter'ın bir sırrını öğrenir.
6. Bölüm - If I Had a Hammer
Bölüm 6
/6. Bölüm - If I Had a Hammer
Yayın Tarihi: 01 Kasım 2009
Dexter, soruşturmada polisin önüne geçebilmek için çaba harcar. Bu sırada Rita ile yaşadığı sorunla ilgili beklenmedik bir kişiden tavsiye alır.
7. Bölüm - Slack Tide
Bölüm 7
/7. Bölüm - Slack Tide
Yayın Tarihi: 08 Kasım 2009
Aile, iş ve gizli yaşamını bir dengede tutmaya çalışan Dexter, yanlışlıkla ciddi bir hata yapar. Bu sırada Quinn Dexter'ın geçmişini araştırmaya başlar.
8. Bölüm - Road Kill
Bölüm 8
/8. Bölüm - Road Kill
Yayın Tarihi: 15 Kasım 2009
Dexter babasının kurallarını sorgulamaya başlar. Arthur'un şehir dışına bir gezi planladığını öğrenen Dexter ona eşlik eder. Debra bazı gerçeklerin farkına varır.
9. Bölüm - Hungry Man
Bölüm 9
/9. Bölüm - Hungry Man
Yayın Tarihi: 22 Kasım 2009
Dexter en tehlikeli düşmanına yakınlaşmak için Şükran Günü'nü bir fırsat olarak görür. Batista eski bir davada sona gelir. Debra araştırmaya devam eder.
10. Bölüm - Lost Boys
Bölüm 10
/10. Bölüm - Lost Boys
Yayın Tarihi: 29 Kasım 2009
Kaybolan küçük bir çocuk, Dexter'ın "üçlemeci katil" hakkındaki fikirlerini sorgulamasına yol açar. Cody Dexter'ın bir yalanını örtbas etmeye yardım eder.
11. Bölüm - Hello, Dexter Morgan
Bölüm 11
/11. Bölüm - Hello, Dexter Morgan
Yayın Tarihi: 06 Aralık 2009
Dexter'ın en büyük korkusu gerçek olur. Debra, "üçlemeci katil"in kimliğini ortaya çıkarmak üzereyken Dexter da zaman kazanmaya çalışır.