Dirty John

2. Sezon

Hatasızlık
Bölüm 1
/Hatasızlık
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2020
Dan'in boşanma kararı nedeniyle dağılan ve gerçekleri inkâr eden Betty, giderek daha aşırı davranışlar sergiler ve eşinin özenle hesapladığı hukuki hamlelerini umursamaz.
Kaplumbağa ve Timsah
Bölüm 2
/Kaplumbağa ve Timsah
Yayın Tarihi: 02 Haziran 2020
Evlilikleri yıkılmadan yıllar önce Betty, hem tıp hem de hukuk fakültesine gitmeye karar veren Dan'e ve hızla büyüyen ailelerine destek olmak için mücadele eder.
Evlilik Karşılaşması
Bölüm 3
/Evlilik Karşılaşması
Yayın Tarihi: 09 Haziran 2020
Bir arkadaşının evliliğinin çöküşüne tanık olan Betty, kendi ilişkisindeki çatlakların derinleştiğini görür ve varlıklı yaşam tarzlarının Dan'i rahatsız ettiğini sezer.
Hayat Eğlenceden İbaret Değildir
Bölüm 4
/Hayat Eğlenceden İbaret Değildir
Yayın Tarihi: 16 Haziran 2020
Dan, Linda ile ilişkisi nedeniyle giderek daha fazla tedirgin olan Betty'nin kendi aklından şüphe etmesini sağlar ve duygusuzca bu evlilikten kurtulma planları yapar.
Çığlık Terapisi
Bölüm 5
/Çığlık Terapisi
Yayın Tarihi: 23 Haziran 2020
Betty, Dan'e karşı öfkesini tacize varan telefon mesajlarıyla ve yıkıp dökerek gösterir. Dan'in misillemeleri ise küçükten zalime kadar değişen ölçeklerdedir.
Sonsuza Kadar
Bölüm 6
/Sonsuza Kadar
Yayın Tarihi: 30 Haziran 2020
Yasal açıdan dezavantajlı olarak çıktığı mahkemede Betty, Dan ile yüzleşir ve onu, kendisine karşı davranışlarından sorumlu tutmaya çalışır.
Shillelagh Kupası
Bölüm 7
/Shillelagh Kupası
Yayın Tarihi: 07 Temmuz 2020
Dan'in Linda ile yeni hayatı yüzünden giderek daha fazla çılgına dönen Betty, duygularını arkadaşları ve ailesiyle paylaşır. Ancak sonunda kırılma noktasına ulaşır.
Algı Gerçektir
Bölüm 8
/Algı Gerçektir
Yayın Tarihi: 14 Temmuz 2020
Tanık sandalyesindeki Betty, o kader belirleyen gecede Dan ile Linda'nın evine girmesine yol açan olaylar hakkında ifade verir.