Duran
Yönetmenliğini Yunus Ozan Korkut'un yaptığı, senaryosunu Murat Şevket ve Yunus Ozan Korkut'un birlikte yazdığı Duran, yaşadıkları varoş mahalleden kurtulmak için planlar yapan 3 gencin beklenmedik bir kesişmeyle değişen hayat mücadelelerine odaklanıyor.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2022
Tek hayali turnuvaya katılmak olan Duran, hayalinden oldukça uzaktadır. Celal ve Mustafa çok önemli ve bir o kadar da riskli bir işin peşindedir. Gecenin karanlığında yaşanan bir çarpışma ise her şeyin başlangıcı olacaktır.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 11 Ocak 2022
Gizemli bir kadın, işleri berbat etmenin kıyısından dönen üçlü ve kaptırılan bir araba. Mecburen ziyaret edilen eski ‘dost’ her şeyi düzeltecek mi yoksa işler iyice sarpa mı saracak?
3.  Bölüm
Bölüm 3
/3. Bölüm
Yayın Tarihi: 18 Ocak 2022
Aslı çantasına, Duran hayaline kavuşabilecek mi? Üçlünün geri aldığı araba, herkese ayrı bir sürpriz getirir. Hayallere giden yolda sevdiklerine ihanet etmek normal midir?
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 25 Ocak 2022
Aslı tehlikenin kıyısında dolanırken Duran ve Adem arasındaki gerilim iyice artar. Peki ama kim av, kim avcıdır? Pembe rüyayla pembe kabus arasındaki ince çizgiye hoş geldiniz.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 01 Şubat 2022
Beş Telsiz’de savaş zamanı! Sedat’ın yaptığı iyilik üzerine Duran kendini çok farklı bir yolda bulur. Aslı arkasında bıraktıklarıyla yüz yüze gelir. Dilan gerçeklerle yüzleşince bu, bardağı taşıran son damla olur.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 08 Şubat 2022
Pembe Rüya’nın peşinde koşan Niko’nun karşısında Sedat, onun yakasında ise Adem bilmecesi vardır. Dilan’ın doğum günü için partileyen çete, gecenin sonunda hiç tahmin etmedikleri bir sürprizle karşılaşır.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 15 Şubat 2022
Şimdi yumruklar konuşacak! Duran canla başla maçlarına hazırlanırken Hakkı hocanın galibiyet için farklı stratejileri vardır. Öte yandan sırlar ve hisler arasında sıkışan ekipte ipler kopma noktasına gelmiştir.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 22 Şubat 2022
Mahmut’un Adem gerçeğini öğrenmesi Sedat için kartların yeniden dağıtılmasına neden olur. Final maçı arifesinde herkesin maskesi düşmeye çok yakındır. İki boksör, hırslı yumruklar, büyük bir bahis. Peki kim kazanacak?