Ünlü bir senarist olan Can Aslan, bir gün katıldığı tv programında 9 sezon boyunca senaryosunu yazdığı İhanet Rüzgarı dizisinin sezon sonunda final yapacağını söyler. Bunu duyan dizinin "fandomu" Ferda, Can'ın evine gider ve onu evinin bodrum katındaki sığına hapseder. Can'ın iletişim kurabileceği her şeyi ele geçiren Ferda, Can'ın sosyal medya hesapları üzerinden diziye final yaptırmayacağını duyurur. Ferda, Can'ın yerine dizinin yeni bölümlerini yazarken, bodrum katına hapsolan Can başlarda kızdığı Ferda'nın aslında kendisine büyük bir iyilik yaptığını anlar. Çok geçmeden Ferda ile Can arasında Stockholm sendromu türünde bir aşk başlar.
Bölüm 1
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2021
İhanet Rüzgarı'nı fandomlar yüzünden bitirmek istediğini açıklayan senarist Can fandomları tarafından rehdit mesajları almaya başlar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2021
Kanalın drama müdiresi Hale Kuruyemiş Can'a ulaşamayınca Can'ın şehir dışındaki evine gelir.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 04 Kasım 2021
Ayaz ve Neco uçurumdan aşağı uçan arabanın Hale'ye ait olduğunu öğrenir. Hale'nin Can'ın evine gittiğini anlayan Ayaz ve Neco, Can'ı evinde ziyaret etmeye karar verir.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2021
Ferda, bakımevinden tanıdığı Ayaz'ın Can'ın evine geldiğini görünce şok olur ve Can'a sakinleştirici iğne yapar. Ayaz ise platonik olarak ilgilendiği Ferda'yı görünce çok şaşırır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 11 Kasım 2021
Can esir tutulurken fandom sinema filminin senaryosuna başlar. Ferda, Ayaz'ı evden uzak tutmaya çalışır. Neco, şaşırtıcı bir keşif yapar. Ferda'nın geçmişi ortaya çıkmaya başlar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2021
Can Ferda'nın depoda bulduğu daktiloyla yazmaya devam ederken kaçmak için planlar yapar. Ayşe ve Ferda arasında bir bağlantı keşfeden Ayaz şüphelenir. Neco araştırmaya devam eder.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 18 Kasım 2021
Can mürekkeple Ferda'nın parmak izini alır. Çam kaçarken Derya ve adamları Can'ın evini soymaya gelir. Ayaz ve Neco'nun çözmesi gereken bir kayıp-cinayet vakası daha başlamış olur.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2021
Can, Ferda'ya aşık olmaya başlayınca Ayaz'la Ferda'nın yakınlığını kıskanır. Ayaz, Derya'nın kaybını araştırır. Bu sırada Ferda'nın annesi Belgin bakımevinde ölü bulunur.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 25 Kasım 2021
Ferda annesinin ölümünün cinayet olduğunu düşünür. İntikam için Can'ı serbest bıkarıp gidince Can bu duruma çok üzülür. Erkan ve adamları eve gelip para için Can'ı rehin alırlar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2021
Ferda, annesinin katilini öğrenmek için Ceyda'yla karşı karşıya gelir. Ayaz, Ferda'ya iyice aşık olmaktadır. Neco yazdığı senaryoyu bitirir. Erkan ise hala Can'ı esir tutmaktadır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 02 Aralık 2021
Ayşe annesinin cenazesinde annesinin katili Fırat'ı görür. Fırat paranın peşindedir. Erkan, Can'ın hayatına karşılık Ferda'dan paraları ister. Ferda ise Can'ı kurtarmaya gider.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 09 Aralık 2021
Ferda Can'ı görmeden parayı vermeyince erkan Ferda'yı Can'In yanına indirir. Ayaz, Ferda'nın Ayşe olduğunu öğrenir. Ferda; Fırat, Erkan ve polisleri eve toplar.