For All Mankind

2. Sezon

Her Küçük Şey
Bölüm 1
/Her Küçük Şey
Yayın Tarihi: 19 Şubat 2021
Yaklaşık on yıl sonra, teknoloji ve ay keşfinde büyük ilerlemeler kaydedildi. Ancak bir güneş fırtınası Jamestown'daki astronotları tehdit ediyor.
Yeni Teknoloji
Bölüm 2
/Yeni Teknoloji
Yayın Tarihi: 26 Şubat 2021
Margo'nun imkânsız görünen bir göreve liderlik etmesi gerekiyor. Danielle Ay'a dönmek istiyor. Gordo, Dünya'daki hayatla cebelleşiyor.
Angajman Kuralları
Bölüm 3
/Angajman Kuralları
Yayın Tarihi: 05 Mart 2021
Ay'daki bir anlaşmazlık, NASA yetkililerini astronotları silahlandırmayı düşünmeye iter. Ed'in geçmişi onu rahatsız etmek için geri gelir.
Pathfinder
Bölüm 4
/Pathfinder
Yayın Tarihi: 12 Mart 2021
Eski Jamestown ekip arkadaşları Gordo ve Danielle zorluklar çekerken Ed, Molly'nin yardımlarıyla bir kariyer değişikliği planlar.
Ağırlık
Bölüm 5
/Ağırlık
Yayın Tarihi: 19 Mart 2021
Ed’in NASA’daki pervasız davranışı Baldwin ailesinin temelini sarsar. Tracy uzaydaki hayata yeniden uyum sağlamaya çalışır.
En İyi Planlar
Bölüm 6
/En İyi Planlar
Yayın Tarihi: 26 Mart 2021
Amerikalı astronotlar ve NASA liderleri, beklenmedik ortaklarla yeni bir göreve hazırlanır. Ellen eski bir arkadaşıyla iletişime geçer.
Zalim Olma
Bölüm 7
/Zalim Olma
Yayın Tarihi: 02 Nisan 2021
Ellen, yeni rolünün zorluklarıyla karşı karşıya kalır. Margo’nun bağlılıkları sınanır. Karen kişisel ve profesyonel anlamda yeni fırsatlar araştırır.
Şerefe
Bölüm 8
/Şerefe
Yayın Tarihi: 09 Nisan 2021
Gordo uzaya geri döner. Molly üzücü bir yeni gerçekle yüzleşir. Aleida iş yerindeki ilk büyük engeliyle karşılaşır.
Triyaj
Bölüm 9
/Triyaj
Yayın Tarihi: 16 Nisan 2021
Son dakika değişiklikleri Pathfinder görev planını etkiledikçe Amerikalı astronotlar ve Sovyet kozmonotları arasındaki düşmanlık iyice tırmanmaktadır.
Gri
Bölüm 10
/Gri
Yayın Tarihi: 23 Nisan 2021
ABD ve Sovyetler Birliği arasındaki gerilim, Ay'da gelmiş geçmiş en yüksek seviyeye ulaşır ve birden fazla görevin riske girmesine sebep olur.