Galiçya Isgal Altinda
Kast direktörü Kaside Sağlar birçok ülkenin konsorsiyumuyla yapılacak dev prodüksiyonlu “Galiçya İşgal Altında!” isimli bir savaş filminin kastını almayı başarır. Ancak çok güzel bir kariyer hamlesi olduğunu düşündüğü bu projenin ona neler yaşatacağından henüz haberi yoktur. “Galiçya İşgal Altında!” sektörün içinde kol gezen aç gözlülük, hırs, cehalet ve egomanyaklıkla tetiklenen dolaplara ve entrikalara ışık tutan satirik, komedi türünde bir mini dizidir.
Yeni Sekreter
Bölüm 1
/Yeni Sekreter
Yayın Tarihi: 19 Ocak 2020
Kaside rutin bir ofis gününde asistanı Asi'nin işe aldığı yeni sekreteri Sekban ile tanışır. Neden sonra avukatı Nermin'in telefonuyla kocası Galip'in kendisine boşanma davası açtığını öğrenir. Sinir krizi geçirirken ülkenin en önemli yapımcılarından Yavuz Kabıman'dan telefon gelir. Yavuz, Kaside'ye uluslararası çapta büyük bir savaş filmi projesinin kast direktörlüğünü teklif eder. Ertesi gün yapımcı Yavuz ve yönetmen Yönal ile projenin ilk toplantısını yaparlar. Yavuz ve Yönal'ın başrol için istediği isim ise Kaside'nin, kocası Galip'in kendisini aldattığından şüphelendiği ünlü oyuncu Meltem Serboy'dan başkası değildir.
Eyvah, Yakalandık!
Bölüm 2
/Eyvah, Yakalandık!
Yayın Tarihi: 26 Ocak 2020
Ünlü oyuncu Oya Damatyalı, Kaside'nin en büyük rakibi Nilüfer Tosunlar'ın oyuncusu olmasına rağmen, bu büyük projenin haberini alır almaz rolü kapabilmek için soluğu Kaside'nin ofisinde alır. Olumlu geçen görüşmelerinin ardından yasak aşkı Galip'e artık Kaside ile çalışacağını söyler. Galip sevgilisinin boşanmaya çalıştığı Kaside'ye transfer olmasına itiraz etse de Oya'yı engelleyemez. Kaside ise Galip'le ilgili olarak hala Meltem Serboy'dan şüphelenmektedir.
Paket İçerde
Bölüm 3
/Paket İçerde
Yayın Tarihi: 02 Şubat 2020
Kaside başrol için yapımcı Yavuz'un ısrarı üzerine Galip'le birlikte olduğundan şüphelendiği Meltem Serboy ile görüşmek zorunda kalır. Meltem'i rolden soğutur ve vazgeçirir. Yavuz ise rol için diğer güçlü alternatif Oya Damatyalı ile randevulaşır.
Oytun’u İstiyorum!
Bölüm 4
/Oytun’u İstiyorum!
Yayın Tarihi: 09 Şubat 2020
Oytun filmin en önemli rolü Osman karakteri için oyuncu seçmelerine (audition) gelir ve herkesi kendine hayran bırakır. Fakat ayrılırken partner olarak Meltem Serboy'u şart koşar. Yönal ise Oytun'dan asla vazgeçmeyeceğini söyler. Asi, Sekban'ı ofiste casusluk yaparken suç üstü yakalar. Kaside soğukkanlı bir plan yaparak bu casusluk durumunu avantaja çevirmenin peşindedir.
Kast Böyle Yapılır
Bölüm 5
/Kast Böyle Yapılır
Yayın Tarihi: 16 Şubat 2020
Birbirine rakip iki büyük menajer Kaside ve Nilüfer arasındaki casusluk savaşı kızışır. İkisi de tüm kozlarını ortaya koyar.