Ginny & Georgia
Özgür ruhlu Georgia, çocukları Ginny ve Austin ile birlikte sıfırdan başlamak için kuzeye taşınır ancak yeni başlangıçlara giden yolun engebeli olabileceğini görür. (16 yaş ve üzeri için uygundur)
Pilot Bölüm
Bölüm 1
/Pilot Bölüm
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Georgia Miller, kızı Ginny ve oğlu Austin ile yeni taşındığı tuhaf New England kasabası Wellsbury'de kısa sürede büyük etki yaratır.
Bu Bir Yüz, Maske Değil
Bölüm 2
/Bu Bir Yüz, Maske Değil
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Ginny yeni arkadaşlarına uyum sağlamada zorlanırken Marcus ile geçirdiği gecenin sonuçlarıyla yüzleşir. Georgia, Paul ve Ellen'ın sorunlarını çözmesine yardım eder.
Üst Düzey Zengin Saçmalığı
Bölüm 3
/Üst Düzey Zengin Saçmalığı
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
İkinci sınıfların pijama partisi sırasında Max arkadaşına kalbini açar, Georgia eski kötü alışkanlıklarına geri döner ve Ginny hem Hunter hem de Marcus ile yakınlaşır.
Lydia Bennett Tam Bir Feminist
Bölüm 4
/Lydia Bennett Tam Bir Feminist
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Hunter'ın ondan uzak durması Ginny'nin kendine güvenini sarsar. Max yeni aşkını saplantı hâline getirir. Georgia bir bağış etkinliği için fikrini Paul'a kabul ettirir.
Böö, Sürtük
Bölüm 5
/Böö, Sürtük
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Ginny gittikçe daha popüler olurken, kendi kimliği hakkındaki soruları da artmaya başlar. Paul, Georgia ile çıktıkları gecenin ardından yeni bir rakibi olduğunu öğrenir.
Duygusalım
Bölüm 6
/Duygusalım
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Davetsiz misafirler Georgia için baş ağrısına, Ginny için ise güven sorunlarına neden olurken Georgia'nın karmaşık geçmişiyle ilgili daha fazla detay gün yüzüne çıkar.
Mutlu Yıllar Pislik
Bölüm 7
/Mutlu Yıllar Pislik
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Ginny'nin 16. doğum gününde Georgia ona sürpriz bir parti düzenleyerek aralarını düzeltmeye çalışır. Ancak Ginny ve arkadaşlarının başka büyük planları vardır.
Birini İşaretleyin, Diğerini İşaretleyin
Bölüm 8
/Birini İşaretleyin, Diğerini İşaretleyin
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Ginny, prestijli bir yarışmaya göndermeyi umduğu bir denemeyi yazarken babasından ilham alır. Ancak yarışmanın sonucu Hunter ile sürtüşmelerine neden olur.
Duygular Zordur
Bölüm 9
/Duygular Zordur
Yayın Tarihi: 24 Şubat 2021
Hem Ginny hem de Georgia iki adam arasında kalmışken Max ve Marcus ise daha farklı acı verici durumlarla yüzleşir.