Depo 36
Bölüm 1
/Depo 36
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2022
Para sıkıntısı çeken bir adam, borçlarını ödemek için satabileceği gizemli eşyalarla dolu bir depo tutar. Ancak çok geçmeden kendini ölümcül ve çaresiz bir durumda bulur.
Mezarlık Fareleri
Bölüm 2
/Mezarlık Fareleri
Yayın Tarihi: 25 Ekim 2022
Bir mezar hırsızı, yeni toprağa verilen zengin birinin pahalı eşyalarını ele geçirmek için labirent gibi tünellerden geçip, bir kemirgenler ordusuyla başa çıkmalıdır.
Otopsi
Bölüm 3
/Otopsi
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2022
Deneyimli bir şerif, ormanda bulduğu cesedi incelerken bir dizi tüyler ürpertici olayın parçalarını birleştirmek için için adli tıp uzmanı olan eski bir dostundan yardım ister.
Dış Güzellik
Bölüm 4
/Dış Güzellik
Yayın Tarihi: 26 Ekim 2022
İş yerinde uyum sağlamak için popüler bir losyon kullanmaya başlayan aykırı Stacey, losyona alerjik reaksiyon gösterir. Bu sırada tuhaf bir dönüşüm gerçekleşmeye başlar.
Pickman'in Modeli
Bölüm 5
/Pickman'in Modeli
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2022
Güzel sanatlar öğrencisi Will'in yeni tanıştığı içe kapanık Richard'ın korkunç sanat eserleri, Will'in gerçeklik algısı üzerinde son derece rahatsız edici bir etki yaratır.
Cadı Evi Düşleri
Bölüm 6
/Cadı Evi Düşleri
Yayın Tarihi: 27 Ekim 2022
İkiz kız kardeşinin ölümünün üzerinden yıllar geçmiş bir araştırmacı, onu geri getirmek için özel bir uyuşturucunun yardımıyla karanlık, gizemli bir dünyaya aldım atar.
Gösterim
Bölüm 7
/Gösterim
Yayın Tarihi: 28 Ekim 2022
Varlıklı ve münzevi bir adam, dört başarılı misafirini hayatlarında bir defa yaşayabilecekleri bir deneyim için şık malikânesinde ağırlar. Bu cezbedici davet, korkunç bir hâl alır.