Hanedan

5. Sezon

Bölüm 1
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2021
Blake'in kampanya galasındaki kurşunlama olayı çeşitli yaralar açar. Hapisteki Alexis, suç anında başka bir yerde olduğunu kanıtlayamaz. Dominique acı bir ihanete uğrar.
Bölüm 2
Yayın Tarihi: 20 Aralık 2021
Carringtonlar durumu kritik olan aile üyeleri için Noel'de bir mucize gerçekleşmesini umar. Beto, kardeş rekabetini abartır.
Bölüm 3
Yayın Tarihi: 11 Mart 2022
Yeniden ayağa kalkan Fallon, riskli bir numaraya başvurarak şirketinin kontrolünü geri kazanmaya çalışır. Amanda, Alexis'in adını temize çıkarabilecek bir tanık bulur.
Bölüm 4
Yayın Tarihi: 18 Mart 2022
Dominique’in defilesinde bir yıldız yeniden doğar. Cristal güce susamış bir düşmanla cebelleşmektedir. Her şeyin boş olduğunu düşündürten bir anda Fallon geleceğine odaklanır.
Bölüm 5
Yayın Tarihi: 25 Mart 2022
Blake'e ikizi kadar benzeyen bir kadının Carringtonlar için şeytani planları vardır. Sam yeni bir talip arar.
Bölüm 6
Yayın Tarihi: 01 Nisan 2022
Liam ile Michael'a Hollywood yolu gözükür. Cristal ve Blake’in aşkı bir sınavdan geçer. Jeff ile Fallon yeni bir ortaklık kurar ve bir düşman kazanırlar.
Bölüm 7
Yayın Tarihi: 08 Nisan 2022
Filmi için büyük bir yıldızı etkilemek isteyen Liam, Fallon'dan bir iyilik ister. Sam'in babası, Blake'te şüphe uyandırır. Alexis'in sosisli sandviç girişimi başarısız olur.
Bölüm 8
Yayın Tarihi: 15 Nisan 2022
Büyük at yarışı sinirleri gerer ve eski rekabetleri canlandırır. Daniel bir sırrını paylaşır. Jeff duygusal yakınlık hissettiği kişiden bir hayat dersi alır.
Bölüm 9
Yayın Tarihi: 29 Nisan 2022
Alexis'in açılış partisinde beklenmedik gelişmeler olur. Vicdan muhasebesi yapan Jeff, yeni bir arayışa girer. Fallon hamilelik testi yapar. Amanda hoşlandığı kişiyi açıklar.
Bölüm 10
Yayın Tarihi: 06 Mayıs 2022
Liam, film ve çocuk yapma çalışmalarıyla son derece meşguldür. Baba-oğul olarak yakınlaşmaya başlayan Daniel ve Sam üzücü bir gerçekle karşı karşıyadır.
Bölüm 11
Yayın Tarihi: 13 Mayıs 2022
Jeff, büyük ilaç şirketleriyle ilgili komplosuna Adam'ı da karıştırır. Kavga eden Blake ve Alexis hileye başvurur. Fallon yas tutan Sam'e destek olur.
Bölüm 12
Yayın Tarihi: 20 Mayıs 2022
Carrington malikânesine taşınan Amanda birilerini kızdırırken bir aşka yelken açar. Fallon ile berbat geçen bir kahvaltı yapan Dex ve Alexis, büyük bir adım atar.
Bölüm 13
Yayın Tarihi: 27 Mayıs 2022
Bir doktor ziyaretiyle Fallon ve Liam'ın aile planlaması altüst olur. Amanda ve Kirby, aşklarını gizli tutmaya çalışır. Blake riskli bir oyun oynar.
Bölüm 14
Yayın Tarihi: 03 Haziran 2022
Dex ve Alexis'in düğünü, büyük itirafların gölgesinde kalır. Hırsla hareket eden Dominique olay çıkarır. Blake'in eski bir düşmanı geri döner.
Bölüm 15
Yayın Tarihi: 24 Haziran 2022
Uzun zamandır ortada görünmeyen bir aile üyesi, Blake'e sorun çıkarır. Güzel haberi alan Fallon sinsi bir plan yapar. Sammy'nin partisinde aşk her yerdedir.
Bölüm 16
Yayın Tarihi: 01 Temmuz 2022
Ben ve Blake babalarının mirası için kavgaya tutuşur. Dominique tasarımcılara önemli bir fırsat sunan yarışmaya odaklanır. Sinsilik yapan Alexis aile sırlarını ortaya çıkarır.
Bölüm 17
Yayın Tarihi: 08 Temmuz 2022
Stacey, Carrington malikânesine taşınır ve fazla hevesli davranan Fallon'a katılır. Bomba etkisi yaratan tanık ifadesi, Blake ve Ben'in davasında önemli gelişmelere yol açar.
Bölüm 18
Yayın Tarihi: 05 Ağustos 2022
Stacey ve Adam’ın arasındaki aşk Fallon'ı yıldırır. Michael ile Liam'ın filmlerinin galası büyük ilgi toplar ve büyük bir aşkın doğmasına yol açar.
Bölüm 19
Yayın Tarihi: 12 Ağustos 2022
Dominique yeni elde ettiği şöhretin karanlık tarafını keşfeder. Adam ve Alexis'in güzellik ürünleri çirkin suçlamalara yol açar. Liam bir yalanı yaşamaya devam eder.
Bölüm 20
Yayın Tarihi: 02 Eylül 2022
Köşeye sıkışan Adam, Blake'den yardım umar. Alexis, Fallon ve Amanda'nın kalbini kazanmaya çalışır. Jeff yanlış kişiye güvendiğini anlar.
Bölüm 21
Yayın Tarihi: 09 Eylül 2022
Kirli oyunlar Fallon'ın temiz enerji girişimini riske atar. Jeff ve Dominique aralarında bir casus olduğunu keşfeder. Biri Liam'a kitabı ile ilgili şantaj yapar.
Bölüm 22
Yayın Tarihi: 16 Eylül 2022
Dizinin finalinde aile üyeleri yeni doğan bir bebeği bağrına basar, eski aşklarıyla yeniden bir araya gelir ve buruk bir şekilde vedalaşırken bir düğünde neşeli anlar yaşanır.