Kızıl Kraliçe
Antonia Scott dünyanın en zeki kadınıdır, zekâsı onu gizli bir polis projesinin Kızıl Kraliçe'si yapmıştır. Disiplin cezası nedeniyle görevden alınan polis memuru Jon Gutiérrez heyecan verici bir adam kaçırma ve cinayet vakasında hayatında ve yöntemlerinde kökten değişime gider.
Atlayış
Bölüm 1
/Atlayış
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Antonia Scott dünyadaki en zeki kadındır, bu hem bir avantaj hem de bir lanettir. Zekâsı onun gizli bir deneysel polis projesinin "Kızıl Kraliçe"si olmasını sağladı. Ancak kişisel bir trajedi onu aktif görevden uzaklaştırdı. Şimdi, başı belada olan bir polis memuru olan Jon Gutiérrez, Antonia'nın becerilerini ve geçmişini teste tabi tutacak bir vakayı çözmek için onu inzivadan çıkarmak zorundadır.
Dövme
Bölüm 2
/Dövme
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Ezequiel, Álvaro Trueba'ya suikast düzenlemiş ve yine İspanya'nın en güçlü ailelerinden bir diğerinin ilk çocuğu olan Carla Ortiz'i kaçırmıştır. Jon, Antonia'nın yaveri olmayı kabul eder. Kötü bir başlangıç yapsalar da herkesi tehlikeyle burun buruna getiren hızlı bir kovalamacanın ardından Ezequiel'i yakalamak üzeredirler. Carla, hücresinde Ezequiel'in tek mahkûmunun kendisi olmadığını öğrenir.
Hap
Bölüm 3
/Hap
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Antonia ve Jon daha yeni başladılar ve şimdiden Adam Kaçırma Birimi'ni, Ramón Ortiz'i, Laura Trueba'yı ve Kızıl Kraliçe'nin gölge lideri Mentor'u karşılarına aldılar. Soruşturmadaki herkes yalan söylemekte. Hem Antonia hem Jon, Ezequiel'in Ortiz ve Trueba'dan istediğinin aslında işledikleri bir suçun itirafı olduğunu anlar. Ancak Ezequiel hep bir adım öndedir ve artık Antonia tehdit altındadır.
İspanyol Omleti
Bölüm 4
/İspanyol Omleti
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Antonia tek başına bir duvar resmiyle karşı karşıya uyanır. Ezequiel onu neden öldürmedi? Suikastçı bir mesaj iletmek istedi. Antonia ve Jon'u bir taksiye götüren ve Ezequiel'in arkasındaki gerçek kimliği keşfetmelerine yol açan bir mesaj. Kaçırma Birimi ayrıca Ezequiel'in adresini ve taksiyi bulur ancak Antonia parçaların birbirine tam olarak uymadığını fark eder...
Seçim
Bölüm 5
/Seçim
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Antonia ve Jon, Ezequiel'in yalnız hareket etmediğini öğrenir. Kızı ona yardım etmektedir. Ancak işler pek mantıklı gelmez, ikisi de çok hata yapmıştır. Ancak Adam Kaçırma Birimi tuzağa düşürülünce hata olmadığını anlarlar. Carla Ortiz, diğer tutsakla ilgili gerçeği keşfeder. Jon'un hatası, Mentor'un davayı kapatıp Antonia'yı görevden almasına neden olur. O artık İspanyol Kızıl Kraliçe değildir.
Kılık Değiştirme
Bölüm 6
/Kılık Değiştirme
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Antonia'nın babası onu kendi oğlunu kaçırmakla suçlar ve onu tutuklatmak üzeredir ancak Jon onun kaçmasına yardım eder. Antonia, arkasında şehrin tüm polisleriyle bir başına, çocuğu için bir kurtarma planı düşünmek amacıyla saklanmaya çalışır. Anılarının, zihninin, eski dostlarının ve bir kostümün yardımıyla Antonia, hayatının en önemli görevini üstlenmek üzeredir.
Ayna
Bölüm 7
/Ayna
Yayın Tarihi: 29 Şubat 2024
Jon ve Antonia tekrar bir araya gelir. Zamana karşı Kraliçe ve yaveri, tuzaklar ve bombalarla dolu yer altı metro tünellerini aşmak zorunda kalır. Sandra ve Ezequiel onları beklemektedir ve Jorge ile Carla'nın canı tehlikededir. Ancak Antonia bunun bitmediğini biliyor. Sandra söylediği kişi değil, sadece çok daha güçlü birinin elçisi. Antonia'nın en çok sevdiği şeyi çoktan yok etmiş birinin.